Avatar és Mega-Man: Online játék készül az alkotásokból

2010. április 30.
4.8471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Napjainkban már egyáltalán nem számít újdonságnak, hogy az ismert filmekből online játékot készítsenek, ez alól a Warcraft sorozat, a híres Star Wars The Old Repulic és a Star Trek produktum sem képzett kivételt.

Egyes források mostanság azt rebesgetik, hogy az Avatar című világsikerű produkcióból is böngészőjátékot dobnak majd a jövőben piacra. A Blockbuster producere, John Landau azt nyilatkozta, hogy az Avatar mint online szerepjáték ötletét a filmkészítők is támogatják. Azonban egyelőre minden érintett nagyon óvatosan fogalmaz, mert tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy semmit sem szabad elsietni ha egy ilyen kasszasikert hozó alkotásról van szó mint ez a film, aminek megalkotásába rengeteg munkát és temérdek időt öltek bele a készítők.

Minden idők legsikeresebb filmjét MMORPG-ként megjeleníteni a jelenlegi piaci helyzetet tekintve tökéletesen logikus döntés, mivel maga a film már olyan hatást váltott ki eleve a nézőkből, mintha egy gigantikus fantasy/sci-fi játék közös szereplői lennének. Azonban ez még nem minden, ugyanis az ign.com című angol nyelvű online játékmagazin oldalán olvasható, hogy valószínűleg a nem is olyan távoli jövőben a hős Mega-Man is az online böngésző játékok listájára kerül. A Capcorn kiadó és a fejlesztők csak a közelmúltban védették le jogilag a Mega-Man Universum nevet.


Avatar és Mega-Man: Online játék készül az alkotásokból - 2. kép



Avatar és Mega-Man: Online játék készül az alkotásokból - 3. kép

2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Ezekkel mi lett? Elkészültek végül? Vagy alakulnak?

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 16 napja

Nagyon jó volt a film

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja