Avatar: Augusztus 21-én érkezik az első trailer

2009. július 24.
1.9751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Avatar önmagában nem egy figyelemfelkeltő cím.

Ha azonban úgy írjuk, hogy James Cameron's Avatar: The Game, akkor már több minden kiderül belőle. Először is, a The Game toldalék arra utal, hogy ez bizony egy feldolgozás lesz, a James Cameron nevű személy pedig a birtokos szerkezet miatt valószínűleg az eredeti mű készítője. És ha így gondolkodunk, akkor pont eltaláltuk az igazságot. James Cameront talán nem kell bemutatni senkinek, aki valamennyire is járatos a filmek világában. Egy sor, mára már klasszikussá nemesedett művel (Terminator 1 és 2, Aliens, The Abyss, Titanic) tette le a kézjegyét a mozik világában, idén decemberben pedig - több év szünet után - ismét vásznakra kerül egy általa rendezett film.

Ez pedig az Avatar, amelyről gyakorlatilag senki sem tud semmit, azon kívül, hogy grandiózus lesz, 3D-s lesz és durván alázni fog. A történet egy gázóriás körül keringő holdon játszódik a 22. században, amelyen emberek és kék bőrű humanoidok háborúznak a bolygó fölötti uralomért. Az alapötlet kiált egy videójáték feldolgozás iránt, amelyre az Ubisoft csapott le, és a montreali stúdióját bízta meg az elkészítésével. A produktum a manapság elterjedt összes platformra (PC, X360, PS3, Wii, PSP) érkezik a film december 18-i bemutatása előtt valamivel.

A Ubisoft azonban hasonló marketingtevékenységet folytat (valószínűleg nem véletlenül), mint a mozifilm terjesztője, a 20th Century Fox, azaz 1-2 semmitmondó képen kívül még nem mutattak a játékból épkézláb anyagot. Ezért is volt örömteli a bejelentés, amely a Comic-Conon hangzott el egyenesen Cameron szájából: augusztus 21-én érkezik az első trailer. Ezen a napon fogják először leleplezni a nagyközönség számára az Avatar filmet is, amelyből egy 15 perces előzetest játszanak le Amerikában, kizárólag az IMAX mozikban. Kíváncsian várjuk.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 17 napja

nem értem az egészet én a filmet szeretném megint látni röhögő smileymeglepődött smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Comic-Con 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja