A Vampyre Story: Bearanyozódott

2008. november 03.
2.2631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most rengeteg kalandjáték fanatikus egyszerre sóhajt nagyot és törli le homlokáról a gyöngyöző izzadtságot, hiszen A Vampyre Story névre keresztelt kalandjáték végre aranylemezre került.

Innen, ha a jó ég is úgy akarja már tényleg nem állhat semmi a játék útjába és tényleg megjelenhet végre ez a rendhagyó alkotás, amitől egy kis nosztalgiát ugyanúgy várunk, mint azt, hogy színesítse és kicsit feldobja a kalandjátékok világát.

A sztori szerint mi egy opera énekesnőt alakítunk, akit egy vámpír elrabol és elhurcol a kastélyába. Feladatunk innen megszökni (ami már nem lesz egyszerű) és visszajutni Párizsba (ez még annyira sem lesz egyszerű), hogy felléphessünk a nagy operaházban és kieresszük hangunkat végre. A történet az 1800-as évek közepe / vége tájékán fog zajlani, a játék pedig egy aranyosan szép grafikával és egy elvarázsoló, néhol már mesés sztorival szeretne elkápráztatni bennünket.

Nem bíztunk benne, sőt egyenesen azt vártuk, mikor adják hírül, hogy 2009-re csúszik a megjelenés, de szerencsére nem ez történt. Várjuk tárt karokkal, minden fanatikusnak egy kötelező darab, a polcon van még hely az ilyenek számára.

A Vampyre Story névre keresztelt kalandjáték végre aranylemezre került.'>
1 hozzászólás

Trishtan

16 éve, 8 hónapja és 24 napja

Szipp szipp. 3 éve várok erre a pillanatra! akkoriban indult volna újra az 576 KByte normális módon (nem a mostani nyomi gurusos szerkesztőkkel), és lehetett próba cikket írni. A jelentkezésemet elfogadták, a magazinból nem lett semmi, a játékot meg csak azóta is csak várjuk csak várjuk csak várjuk. Régi szép idők... röhögő smiley

válasz erre
A Vampyre Story
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja