A Valve-et meglepte az ausztrál döntés

2009. szeptember 19.
1.6601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Két nappal ezelőtt, csütörtökön írtunk arról a sajnálatos döntésről, amelynek következtében az ausztrál játékosok nem szerezhetik be legálisan saját hazájukban a Left 4 Dead második részét.

Az ottani szervezet, amely a hangzatos Australia's Office of Film and Literature Classification nevet viseli, visszautasította a zombis játék besorolását, olyan indokokra hivatkozva, amelyek minden jóérzésű gamernél felnyomják a pumpát. Természetesen ismét a már megszokott túlzott véresség, agresszió és erőszak szavak kombinációjával dobálóztak. Az ítélet nem csak a szigeten élő játékosokat, hanem a Valve csapatát is megdöbbentette, ennek pedig hangot is adtak már a tegnapi nap során.

A mikrofont Doug Lombardi, a stúdió marketinges részlegének egyik feje emelte fel, és a következőket mondta bele: "Meglepődtünk, amikor meghallottuk ezt a hírt tegnap. Mindannyian itt a Valve-nél teljesen megdöbbentünk. Szomorú lenne, ha az emberek Ausztráliában, vagy bárhol máshol, nem vehetnék meg a Left 4 Dead 2-t egy besorolási vita miatt." Azt már nem osztotta meg a közvéleménnyel, hogy terveznek-e valamilyen módosítást a játékban, hogy a szigorú cenzorok ízlésének is megfeleljenek a látottak. Az esély megvan rá, de az is könnyen elképzelhető, hogy ausztrál kollégáink csak távolról figyelik majd a novemberi zombihordák előretörését.
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 8 napja

Vendég írta:
Jól teszik!!!!Jó gamékat nem kell annyi agresszióval fűszerezni.
Azért ez nem ilyen egyszerű. A zombik agressziója messze nem olyan durva, mint a híradóban egy baleset, vagy egy háború képei. Ez egy örök vita gamerek és ellenlábasok között, de egy tény: ha valaki azért kezd el lövöldözni a suliban, mert a Left4Deadben zombikra lőtt, az beteg így is, úgy is.

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 9 napja

Jól teszik!!!!Jó gamékat nem kell annyi agresszióval fűszerezni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja