Automatikusan letöltődik a Windows XP SP2

2005. április 14.
1.6891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft törli azt a beépített eszközt, mely az automatikus rendszerfrissítésre beállított gépeken eddig megakadályozta a Windows XP második átfogó javítócsomagjának automatikus letöltését és telepítését.

A Microsoft közleménye szerint április 12-én iktatják ki a valószínűleg a nagy fájlméret és a várt szerverterhelés miatt a letöltési rendszerbe beépített blokkolót, mely eddig csak külön indítványozott frissítésként tette elérhetővé a Service Pack 2-őt.

A szoftvergyártó szerint a kisebb cégek és magánszemélyek nem érintettek az ügyben, elsősorban a nagy üzleti partnereket érinti a változás. Az SP2 mérete mellett az is az automatikus letöltés ellen szólt a nagyvállalatok esetében, hogy a frissítés teljesen átalakítja a biztonsági beállításokat a telepítés után, így a rendszergazdák könnyen nehéz helyzetbe kerülhetnek. A gondot az okozhatja, ha a frissítés után bekapcsolt állapotba kerülő tűzfal egy szoftvert nem tud barátságos alkalmazásként beazonosítani, így akadályozza annak működését.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja