Augusztusra kapott felszállási engedélyt a Damage Inc. Pacific Squadron WWII

2012. június 21.
1.4941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A nyár folyamán egy újabb második világháborús árkád repülőgépes akciójátékkal lehetnek gazdagabbak a stílus szerelmesei, a Mad Catz csapata ugyanis bejelentette, hogy augusztusban végre kigördülhet a kifutópályára a tavalyi E3 kiállításon bejelentett Damage Inc Pacific Squadron WWII, amely akkor még a War Wings: Hell Catz névre hallgatott.

A játék a tervek szerint mintegy 20 órányi árkád stílusú repülős harcokkal fog elkápráztatni minket, az egyjátékos mód mellett pedig multiplayer és kooperatív lehetőség is vár ránk, méghozzá mintegy 30 legendás repülőgép pilótafülkéjébe pattanva.

A Mad Catz bejelentette továbbá, hogy a játék nem csak szimpla változatokban, hanem egy vaskos gyűjtői kiadásban is megjelenik majd, amelynek a legnagyobb érdekessége egy a repülőgép irányítására szakosodott kontroller lesz, Pacifix AV8R néven.

A csomag 100 dollárba fog kerülni a tervek szerint, ami vicces összeg, ha beleszámoljuk a játékot és a jó minőségű kontrollert is, amit természetesen más játékokhoz is felhasználhatunk majd.

A Damage Inc. Pacific Squadron WWII tehát idén augusztusban kerülhet a boltok polcaira, méghozzá PC mellett Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 14 napja

Baráti!

válasz erre
Damage Inc. Pacific Squadron WWII
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja