Augusztus elején érkezik PC-re a Burn Zombie Burn

2010. július 25.
2.7581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Doublesix csapata március végén jelentette be, hogy PS3-on nagy sikereket elért alkotásukatt, a Burn Zombie Burnt, PC-re is elkészítik.
 

Azóta nem hallottunk semmit a projekt állapotáról, de a srácok szerencsére nem csak hasvakarással töltötték napjaikat, hanem valóban elkészítették a személyi számítógépekre optimalizált verziót. A Steam-exkluzív kiadás augusztus 6-tól lesz elérhető a Valve rendszerén, ára egyelőre még nem ismert, de mivel egy indie játékról van szó, ezért nem kell nagy összegre számítani. A PC-s verzió nem csak a PS3-os változatban látott dolgokat tartalmazza majd, hanem számos friss tartalom is belekerül.

Ilyen a Survival mód, amelyet sokat látott játékosok számára nem igazán kell körülírni. Az Extreme nehézségi szint kiválasztására is csak személyi számítógépeken lesz lehetőségünk, csakúgy mint a stratégiai útmutató és a képregény olvasgatására. A Burn Zombie Burn Bruce kalandjait meséli el, akinek Daisyvel való randiját tették tönkre az álnok élőhalottak. Az imént említetten kívül még a Freeplay, Defend Daisy és Timed játékmódokban tehetjük próbára zombiégető képességeinket. Hat pályát klasszikus horror filmekből kölcsönöztek, a rendelkezésünkre álló arzenál (baseball ütő, fűnyíró, shotgun, láncfűrész stb.) nagy részéhez hasonlóan. Nyolcféle zombit bántalmazhatunk, amelyek mind más és más tulajdonságokkal vannak felvértezve. Mindemellett 10 Challange pályán is bizonyíthatjuk rátermettségünket, amelyeken különféle extrém feladatokat kell végrehajtanunk.
1 hozzászólás

AngryKnight

8 éve, 2 hónapja és 7 napja

szerintem jó játék lett

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljakylx profiljatotyak profiljaiPet profiljaM.O.R.P.H. profilja