Augusztusban kezdetét veszi a Kalos War záró béta tesztje

2010. július 27.
2.0121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A FIAA GmbH hivatalosan is közzé tette, hogy augusztus 2-án kezdetét veszi a Kalos War című online RPG játékának záró béta tesztje.

A valós idejű programban egy hős bőrébe bújva barangolhatjuk be a kalandokkal teli fantasy világot. A karakteralkotásban kulcsfontosságú szerepet játszanak az ősi elemek, azaz a föld, a tűz, a víz és a levegő, továbbá ezeken kívül a villám is. A matéria 28 különféle szakmát tartalmaz, például lehetünk harcosok, mágusok, tolvajok és a többi.

A küldetések sikeres elvégzése és a harcok után tapasztalati pontokat kapunk. A hősünket folyamatosan fejleszthetjük, növelhetjük az erejét, az állóképességét, a kitartását, az intelligenciáját, az akaraterejét, az agilitását és a szerencséjét. A kalandozásaink során számos rejtekhelyre bukkanhatunk, ha elég szemfülesek vagyunk. A szoftverben lehetőségünk van arra is, hogy fejpénzt tűzzünk ki a bűnözőkre és a tolvajokra. Aki kedvet kapott a játékhoz, az jelentkezhet a záró béta tesztre a termék hivatalos honlapján. Az első öt felhasználó, aki eléri a legmagasabb fokozatot nyer egy iPod touch készüléket (32 GB), egy 22" TFT LCD monitort és egy 500 GB-os külső merevlemezt. Tíz szerencsés játékos pedig egy Paysafecard-ot nyer fejenként, amelyen 10 euró van. A szoftver záró béta tesztjére az alábbi linken lehet jelentkezni: Kalos War


Augusztusban kezdetét veszi a Kalos War záró béta tesztje - 2. kép



Augusztusban kezdetét veszi a Kalos War záró béta tesztje - 3. kép



Augusztusban kezdetét veszi a Kalos War záró béta tesztje - 4. kép

1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

én utálom az ilyen fajta játékokat nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja