Augusztusban jün az új Brothers In Arms

2008. április 18.
1.7681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Idén augusztusban látja meg a napvilágot az Ubisoft és a Gearbox közös gyermeke, a Brothers In Arms Következő része.

A klasszikus triumvirátusra megjelenő first-person shooter-nek alaposan fel kell kötnie, és valóban bírnia kell újdonságokkal majd ahhoz, hogy labdába tudjon rúgni a tengernyi nagyobb név között. A játék eredetileg januárban érkezett volna meg, aztán a kiadó egy éves intervallumon belül jelölte meg a játékot, most pedig bejelentette az augsuztusi debütálást.

Hell's Highway alcímen jelenik meg a következő Brothers In Arms. Legalábbis a nemrégiben megjelent trailer-en ez a hónap látható, mint a játék megjelenésének dátuma. A 2006-ban bejelentett, második világháborús témájú FPS követi a trendet, és a csapatirányításra helyezi a hangsúlyt, ezzel is próbál újat mutatni a Hell's Highway az azonos témájú akciójátékok között, amely a harmadik és az eddigi legígéretesebb név a Brothers In Arms sorozatban.

A játék hivatalos honlapját itt leshetitek meg.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Hát a BiA-val kétségeim vannak. Kipróbáltam, de nem tetszik ez az irányítgatós taktikai FPS. Vagy legyen FPS, vagy legyen taktikai játék. Keveslem a mozgásteret. De ez csak egy vélemény mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja