Augusztusban érkezik a Risen 3: Titan Lords

2014. február 26.
1.5641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően a mai napon a PC Games magazin jóvoltából befutottak az első részletek a Deep Silver és a Piranha Bytes által készített Risen 3: Titan Lords-ról, ami az alkotók szerint teljes egészében visszatér majd a sorozat gyökereihez.

Információink szerint az alkotás várhatóan augusztus magasságában kerülhet fel a boltok polcaira, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, egy olyan összetett szerepjátékként, amiben óriási szabadságot kapunk majd a felfedezéshez és a kalandozáshoz, valamint a történet alakításához is, amibe teljes beleszólásunk lesz.

A fejlesztők szerint a Risen 3: Titan Lords története úgy alakul majd, mint amikor például egy asztalos apró alkatrészekből rakosgatja össze a bútort. Konkrétan a játékmenetről részletek még nem érkeztek, azt azonban már tudjuk, hogy a történet több szálon fut, így az alapkoncepció szerint az Istenek a Titánok Háborúja miatt elhagyták a világot, mi pedig egy fiatal harcost irányítunk majd, akit megfosztottak a lelkétől, így egyetlen célja, hogy szembeszálljon a sötétséggel, és visszakapja azt, ami eredendően az övé volt.

Ebben azonban csak a száműzött mágusok segíthetnek neki, akik Taranis szigeten élik mindennapjaikat, a Guardians nevű frakció védelmében, így nem csak felkutatások lesz nehéz, hanem a velük való kapcsolatfelvétel is. Ennek mikéntjéről azonban teljes egészében mi döntünk majd a kalandok során!
5 hozzászólás

Gabor170

6 éve, 7 hónapja és 19 napja

Remélem jó lesz

válasz erre

totyak

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Megmondom őszintén, egyik ismerősöm unszolására a 2-be belenéztem, de én nem bírtam. Nálam ez a műfaj nem nyerő.

válasz erre

Vendég

6 éve, 7 hónapja és 22 napja

atari írta:
Nem játszottam előző részekkel, de gondolom ez ilyen skyrim copy lehet nem?
Nem. Inkább olyan mint a Gothic széria. Ugyanazok csinálják mint anno azokat, de már nincsenek náluk a jogok, ezért vágtak bele a Risen-be.

válasz erre

atari

6 éve, 7 hónapja és 22 napja

Nem játszottam előző részekkel, de gondolom ez ilyen skyrim copy lehet nem?

válasz erre

PaulMarloW

6 éve, 7 hónapja és 22 napja

Kíváncsian várjuk.

válasz erre
Risen 3: Titan Lords
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljasony1515 profiljamarco profilja