Augusztusban nyitja kapuit a QuakeCon 2018

2018. február 15.
1.0891
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda a minap bejelentette, hogy idén sem hagyják QuakeCon nélkül rajongóikat, a kiadó ugyanis már kitűzte a dátumot és lefoglaltatta a helyszínt is, ezáltal írhatjuk is fel a naptárba, hogy augusztus 9-tól 12-ig érdemes lesz nyitva tartani a szemünket.

A QuakeCon 2018 idén is a texasi Grapevine-ban kerül megrendezésre, és bár a Bethesda ritkán jelent be itt új címeket, ellenben rendszerint egy halom kedvcsinálót és betekintési lehetőséget adnak játékaikba, így ha másért nem is, ezért érdemes lesz követni az eseményeket.

Pláne annak fényében, hogy a Bethesda rendszerint az E3-on bejelentett címeit mindig itt szokta először megmutatni alaposabban is mozgásban, szóval ki tudja miféle meglepetések várnak majd ránk.
3 hozzászólás

Direktor

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mostanában azért nem jön tőlük ki annyi cucc hogy létjogosultsága legyen egy ilyen rendezvénynek. De gondolom a folytonosságot fenn akarják tartani.

válasz erre

totyak

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Különösebben nem figyelek oda erre az eseményre, de mivel nyilván lesz itt összefoglaló az oldalon, majd meglesem mit mutatnak.

válasz erre

Hentes

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez még mindig van?

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
QuakeCon 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljagery1113 profiljaGargameth profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljawazko profiljaturatur profiljamarco profiljaXelosz profilja