Augusztusban jön az első Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom DLC

2018. július 27.
1.0781
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco bejelentette, hogy hamarosan újra érdemes lesz elővenni a Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom-ot, lévén augusztus 9-én megérkezik hozzá az első ingyen letölthető kiegészítő, melyet Adventure Pack név alatt kereshetnek a rajongók.

A bővítmény egy sor új kihívással szolgál majd a játékosoknak, ezáltal érkeznek vele új Faraway Forest szintek, melyeket teljesítve vadonatúj kosztümöket oldhatunk fel, de újabb főellenfelek, így Blackhart és Zeta szintén csatlakozik a kalandhoz, sőt mi több, ha letudtuk a történetet, mostantól nem dőlhetünk hátra elégedetten.

A DLC ugyanis újabb küldetéseket hoz magával, melyeket érdemes teljesíteni, hiszen egy sor egyedi jutalmat kapunk a teljesítésükért. Hogy mindez édeskevés? Meg lehet nyugodni, a Bandai Namco szerint ugyanis tele vannak DLC-tervekkel, így a második kiegészítőt még idén télen, a harmadikat pedig jövő év elején teszik elérhetővé a játékhoz.
2 hozzászólás

fighterlaci

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Helyes, pörögjön is a kis lámpafejű kaland!

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Akkor visszateszem.

válasz erre
Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljaMarduk profiljakylx profiljarDAVE profiljabekdaniel profiljaImperator profiljawazko profiljagery1113 profiljaSkaterKakas profilja