Augusztusban jön a többjátékos támogatás a Stardew Valleybe

2018. július 20.
2.0181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pár hónapja már futja tesztköreit a nyílt bétában a Stardew Valley többjátékos módja, hamarosan pedig végre valahára implementálják a teljes játékba is, ráadásul nem is kell már sokat várni rá.

Egészen pontosan augusztus 1-re lett datálva a multiplayer bekerülése, mely első körben PC-re, Macre, és Linuxra fog kijönni. A konzolos változatot illetően egyelőre nincsenek részletek, a fejlesztők annyit mondtak ennek kapcsán, hogy hamarosan jön minden platformra a közös mókázás lehetősége.

Embertelen mennyiségű játékos könyörgött már jó ideje a többjátékos módért, így remélhetőleg most ezek a hangok kicsit csillapodni fognak. A haverokkal való bolondozás érkezésének apropóján egy hangulatos előzetest is kaptunk, mely nagyjából előrevetíti, hogy milyen nyugodt élményben is lesz részünk, ha pajtásainkkal együtt ültetünk és aratunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Stardew Valley többjátékos módja, hamarosan pedig végre valahára implementálják a teljes játékba is, ráadásul nem is kell már sokat várni rá.'>
2 hozzászólás

muki

6 éve, 2 hónapja és 26 napja

Ez most komoly, hogy a játékosok ebbe szerettek volna multiplayert? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Azt se hinném, hogy van játékos. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 2 hónapja és 26 napja

A mibe??? röhögő smiley Ez mi a tököm? röhögő smiley

válasz erre
Stardew Valley
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja