Augusztus végén várható a JoJo's Bizarre Adventure HD Ver. megjelenése

2012. július 16.
1.6901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan keresztbe húzza a jövőben a Namco Bandai számításait a Capcom, akik helyi idő szerint az éjszakai órákban bejelentették a Jojo's Bizarre Adventure HD Ver.

megjelenését, amely PlayStation Networkre augusztus 22-én, Xbox Live-ra pedig augusztus 21-én fog megjelenni. A kilencvenes évek egyik klasszikusának tekinthető alkotás feltámasztását - JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle címmel - a Namco Bandai jelentette be néhány nappal ezelőtt, így a Capcom fenti leleplezése alighanem ezért vált aktuálissá.

A JoJo's Bizarre Adventure HD Ver. egyébiránt nem csak egy alapos megszépülésen fogja keresztülpréselni a játékot, hanem akárcsak például a Super Street Fighter IV vagy a Marvel vs. Capcom 3 esetében, online szolgáltatásokkal is bővülni fog, természetesen sok egyéb más opció mellett.

A játékért a tervek szerint 1600 MS pontot vagy 20 dollárt fog elkérni a Capcom, attól függően, hogy melyik konzolra szeretnénk megvásárolni a játékot, amelynek bejelentése segíthet, de árthat is a Namco Bandainak, az viszont biztos, hogy alaposan böki a szemét a Capcom ősi riválisának.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 8 napja

Hu engem nem érdekel.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 8 napja

Biztos jó lesz, kíváncsi vagyok rá!

válasz erre
JoJo's Bizarre Adventure HD Ver.
3.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja