Augusztus 12-én (vagy 13-án) érkezik PC-re a Puzzle Quest 2

2010. augusztus 07.
2.0631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Infinite Interactive 2007-ben bocsátotta útjára a Puzzle Quest franchise-t, amely azóta egy folytatással/kiegészítővel, a Puzzle Quest: Galactrixszal, valamint egy teljes értékű második résszel, a Puzzle Quest 2-vel bővült.

Utóbbi nemrég, június 22-én jelent meg Nintendo DS-re, június 30-án pedig Xbox Live Arcade címként Xbox 360-ra. A PC-s verzió tehát még várat magára, ám ez az elődök ismeretében ez cseppet sem meglepő, hiszen azoknál sem a személyi számítógépek világán volt a fő hangsúly. A lényeg azonban az, hogy a Puzzle Quest 2 sem kerüli el hőn szeretett platformunkat, ráadásul - a Valve és az Infinite Interactive jelentése alapján - már nem is kell olyan sokat várnunk rá.

A Steam katalógusába már bekerült a termék, méghozzá augusztus 12-i megjelöléssel, azaz ha minden jól megy, akkor a következő hét csütörtökétől lesz tölthető a játék. Természetesen bedobtak a köztudatba egy előrendelési akciót is, amelynek köszönhetően most 10%-kal olcsóbban lehet beruházni a produktumra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 15,99 euró helyett 14,39-et kell kicsengetni érte, ami egy új játék esetében nem is olyan vészesen magas. A helyzetet egy kissé megkeveri, hogy a játék fejlesztője, az Infinite Interactive, saját Twitteres oldalán augusztus 13-át jelöli meg hivatalos megjelenési dátumként. Vajon kinek hihetünk? Talán mindegy is, hiszen nem azon az 1 napon fog múlni a kiéhezett rajongók boldogsága.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja