Augusztus 20-án érkezik a Tales of Monkey Island Chapter 2

2009. augusztus 07.
1.7971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Monkey Island név kalandjátékos körökben maga a Mennyország.

Az pedig, hogy a LucasArts és a Telltale Games ismét feltámasztja a sorozatot, csak és kizárólag örömteli pillanat lehet, bár felesleges feltételes módban beszélnünk, hiszen a Tales of Monkey Island, támogatva az epizodikus megjelenést, első része már meg is jelent, ma pedig megtudtuk, hogy mikor szándékozzák az illetékesek kihozni a következő darabot. Szerencsére nem kell rá sokat várnunk, így a teljes nevén Tales of Monkey Island, Chapter 2: Siege of Spinner Cay még ebben a hónapban, egészen pontosan augusztus 20-án elérhető lesz a kíváncsi játékosoknak.

A második rész természetesen követni fogja az első epizódban megismert történetet, és elég valószínű, hogy már a jövő héten, de 20-a előtt mindenképpen, már kipróbálhatjuk az alkotást egy demó képében, míg a teljes verziót csak és kizárólag digitális formában szerezhetjük be, méghozzá a Telltale Games hivatalos honlapjáról, a sokat emlegetett időpontban.

Az öt részesre tervezett Tales of Monkey Island PC-re és Nintendo Wii-re jelenik meg, és a második rész napvilágra kerülése után már teljesen képben lehetünk afelől, hogy vajon az illetékesek mennyire szenvedtek az ötletek hiányától, vagy éppen ellenkezőleg. Ha még nem sikerült eldöntened, akkor augusztus 20-án már egy kicsivel újra közelebb kerülhetsz a válaszhoz, várjuk sok szeretettel a Siege of Spinner Cay-t.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja