Auditorium: Konzolokon is zenélhetünk

2009. november 04.
1.9161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Az idei év legstílusosabb indie alkotása, az Auditorium, amely megnyerte a tízezer dolláros fődíjat a Júliusban rendezett Indie Games Competition-ön, hamarosan Xbox Live-on, PS Networkon, valamint PSP Go-n is tiszteletét teszi.

A játék különlegessége, hogy nélkülöz minden betanulást, a játékosoknak pusztán a felfedezésre, valamint a kreativitásra kell hagyatkozniuk. Az Auditorium egyéni játékmenetéhez kevés program hasonlítható, éppen ezért üde színfolt lehet a letölthető játékok palettáján.

Lényege, hogy a különféle hangokból és fénycsóvákból álló ?áramlatot? kell elirányítani minél több tartályhoz, így a fényekből és hangfoszlányokból dallamok, szimfóniák jönnek létre. Így az áramlatból egy egységes zene kerekedik ki, hogy milyen, az természetesen attól függ, hogy mi került a tárolóba. Minden pályának több megoldása van, ezért teljesen a játékosra van bízva a végeredmény. Érdekes, és merőben egyedi az ötlet, talán csak a REZ-hez lehetne hasonlítani, de stílusát tekintve jelentősen eltér azoktól a zenét manipuláló játékoktól, amelyekkel eddig találkozhattunk. Hogy kontrollerrel is olyan könnyű lesz-e irányítani, mint a PC-s perifériákkal, az a jövő év elején derül ki.
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 6 hónapja és 15 napja

richie8 írta:
De kár hogy nem portolták át PC-re is, nekem mint ritmusjáték műfajt kedvelőnek biztosan öröm lett volna.
Felhívnám a figyelmed a címben lévő "is"-re. mosolygó smiley Nem portolták PC-re, mert onnan portolták konzolra.

válasz erre

richie8

11 éve, 6 hónapja és 15 napja

De kár hogy nem portolták át PC-re is, nekem mint ritmusjáték műfajt kedvelőnek biztosan öröm lett volna.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja