A UbiSoft nagy bejelentése: Készül a Ghost Recon: Future Soldier

2010. február 09.
1.7251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai napon végre megtörtént a UbiSoft nagy bejelentése, amelyről előzetesen egy Twitter bejegyzés értesített minket a minap.

Sokan sokfelé indultak el a témában, ki Far Cry 3-at, ki egyéb más alkotásokat várt a srácoktól, és bár a Tom Clancy's EndWar folytatásának a fejlesztését jegelték a franciák, ez mégsem állította meg őket abban, hogy a mai napon bejelentsék a Ghost Recon: Future Soldier-t, amely a széria legújabb tagjaként kívánja beírni magát a történelemkönyvekbe. Sajnos a bejelentés nagyon szűkszavú volt, de azért lássuk a lényeget.

Annyi biztos, hogy a játékot a UbiSoft párizsi stúdiója készíti majd. A több díjat bezsebelt csapat volt felelős anno a Tom Clancy?s Ghost Recon Advanced Warfighter és a Tom Clancy?s Ghost Recon Advanced Warfighter 2-ért is, tehát tudják mi fán terem a széria. Bár a játék menetéről sajnos nem érkeztek konkrét információink, annyi biztos, hogy egy felfrissített élményre számíthatunk majd, illetve arra is mérget vehetünk, hogy már a nyáron kipróbálhatjuk a programot, méghozzá béta állapotában, sőt, aki megveszi a Splinter Cell: Conviction Xbox 360-ra írt változatát, az máris kézhez kap majd egy béta kulcsot hozzá. Sajnos jelenleg csak ennyi, amit megtudtunk a játékról, ám egy percig se búsuljunk, hiszen a friss hírek szerint most pénteken napvilágot látnak az első részletek is a Ghost Recon: Future Soldier-ről, melynek megjelenésére az idei esztendő végén lehet számítani. Várjuk a továbbiakat!
1 hozzászólás

Shade

11 éve, 8 hónapja és 26 napja

Ez volt az a nagy bejelentés?? Ééééj....azthittem valami nagy lesz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profilja