A Ubisoft illegális crack segítségével javította ki a bugokat

2008. július 18.
3.3881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Kisebbfajta botrány tört ki a francia Ubisoft háza táján, amikor élelmes felhasználók rájöttek, hogy a legújabb Rainbow Six Vegas 2 patch-ükben a jól ismert cracker csapat, a RELOADED, javítását használták fel.

De tekerjük vissza az idő kerekét egy kicsit. A történet a PC-s változathoz kiadott 1.03-as patch-csel kezdődött. Ez a javítás a lemezes változattal rendelkező játékosoknak tökéletesen funkcionált, azonban akik a "Direct 2 Drive" szolgáltatáson keresztül, az internetről töltötték le a Rainbox Six Vegas 2-t, azoknál inkompitibilitási problémák léptek fel.

Erre sokáig nem érkezett megoldás, amely érthetően bosszússá tette a felhasználókat. Ekkor kezdett terjedni a hivatalos Ubisoft fórumokon, hogy a RELOADED No-CD crackje megoldja ezeket a problémákat. Mivel azonban ez illegális módszer, ezért a fórumozók figyelmeztetést kaptak, az ebben a témában érkezett üzeneteket pedig törölték.

Nem sokkal később napvilágot látott a Ubisoft hivatalosnak kikiáltott patch-e, amely végre javította a hibákat. Néhány érdeklődő játékos azonban úgy döntött, hogy kicsit beleásnak a belső működésébe. Meglepődve tapasztalták, hogy a javítás valójában ugyanaz, mint a RELOADED változat. (Bizonyítéknak lásd a képet.)

Az Ubisoft természetesen rögtön visszavonta a patch-et, és ígéretet tettek, hogy kivizsgálják, hogy történhetett meg ez a szörnyű dolog. Itt tartunk most, és kíváncsian várjuk, hogy mit is találnak ki, hogy tisztára mossák magukat. Hatalmas blama.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja