A Ubisoft és a sportjátékok: Készül a Pure Football

2010. március 05.
5.6231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A francia Ubisoftot aligha nevezhetjük a sportjátékok atyjának, hiszen hosszas gondolkodás után is csak a Shaun White nevével futtatott snowboardos alkotások jutnak az eszünkbe tőlük.
 

A fejesek úgy döntöttek, hogy ez tarthatatlan állapot, ezért parancsot adtak egy újabb produktum fejlesztésére, amelyről most rántották le a leplet. A választott téma nem meglepő, hiszen az európai focinak több millió rajongója van szerte a világon, így nagyon szép summát lehet akasztani egy remekül megírt focis játék segítségével. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy közeleg a sportág nagy ünnepe, a világbajnokság, amely újabb vásárlókat terelhet a kasszákhoz. Valószínűleg ez az oka annak is, hogy a Pure Football már májusban megjelenik, még éppen a fociláz beindulása előtt.

A munkapadoknál a még nem igazán bizonyított Ubisoft Vancouver legényei sertepertélnek, ez azonban remélhetőleg nem lesz hatással a minőségre, hiszen ki más is értené jobban ennek a gyönyörű labdajátéknak a mélylélektanát, mint egy kanadai fejlesztőcsapat. A srácok a futball intenzitását, a fizikai és látványos momentumokat fogják kiemelni, méghozzá elsősorban a váll fölötti kameranézet segítségével. Az ígéret szerint így pont olyan érzésünk lesz, mintha ott lennénk az események szívében, nem pedig egy TV adást néznénk.

A lenti képek alapján licenceltek neveket is, összesen 230 játékost vezényelhetünk győzelemre, akik 17 nemzeti válogatottat alkotnak. Mellettük 17 legendás játékos virtuális mása is belekerül a programba. Lehetőségünk lesz megalkotni a saját játékosunkat, akivel egy kampány mód keretein belül kell a világ legjobbjai ellen helytállnunk. Lokálisan 4 haverral akaszthatjuk össze a lábakat, online pedig 1 vs 1 meccsekre van kilátás, természetesen a divatos ilyen-olyan ranglistákkal megfejelve. Egyelőre a célplatformok nem tisztázottak, de a mindig jól értesült madarak a PC, Xbox 360, PS3 hármasról csiripelnek. A bejelentéssel együtt videó és screenshotok is érkeztek, fogyasszátok őket szeretettel.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


A Ubisoft és a sportjátékok: Készül a Pure Football - 2. kép


A Ubisoft és a sportjátékok: Készül a Pure Football - 3. kép


A Ubisoft és a sportjátékok: Készül a Pure Football - 4. kép


A Ubisoft és a sportjátékok: Készül a Pure Football - 5. kép


A Ubisoft és a sportjátékok: Készül a Pure Football - 6. kép

6 hozzászólás

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

jógém.

válasz erre

bentix11

12 éve, 3 hónapja és 8 napja

?

válasz erre

bentix11

12 éve, 3 hónapja és 8 napja

van olyan hozzászóló akkinek megvan pc-re

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 12 napja

8500ft-ba és 9990ft-ba kerül néhány hejen pedig nagyon **** játék

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 25 napja

béna fújjjjjjj!!!!!!!!!!!! nekem de ez az én véleményem.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 25 napja

juz

válasz erre
Pure
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

tombadillo profilja