A Ubisoft és a sportjátékok II: Készül a Shaun White Skateboarding

2010. március 05.
2.1581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Kedves francia barátaink úgy látszik megunták az egészségtelen életmód negatív hatásait, és hamarjában elkezdtek keményen sportolni.

Mindez gamer nyelvre lefordítva annyit jelent, hogy a Pure Football mellett készítenek nekünk egy másik sportjátékot is, amely társával ellentétben nem egy friss franchise lesz, hanem egy már meglévő bővítése. A kétszeres olimpiai aranyérmes Shaun White nevével már készítettek két produktumot, és hiába a felemás kritikák, folytatják a sorozatot. A sportág viszont változik, hiszen míg eddig a havas lejtőkön kellett bizonyítanunk, a legújabb részben korlátok sokasága vár ránk.

Azaz hódeszka helyett gördeszka, és mivel a névadó úriember mindkettőben otthonosan mozog (1-1 arany az olimpiákról), így ez annyira nem is okoz meglepetést. A terméket Shaun White Skateboarding címen fogják forgalmazni, előreláthatólag az év végén érkezik a boltokba. A platformok még itt is kérdésesek, hasonlóan a részletekhez, hiszen meglehetősen szűkszavú volt a bejelentéshez mellékelt tájékoztató. Nagy szavak, mint innovatív, újszerű megközelítés, persze elhangzottak, de ezt írjuk a kötelező marketinges hablaty számlájára. Shaun White a következőképpen lelkendezett: "Nem tudom kifejezni, mennyire izgatott vagyok a gördeszkás játék miatt. Egy ideje már dolgozunk rajta, és most már készen áll, hogy mindenkit lenyűgözzön." Utóbbi mondat ellenére se mozgó-, se állóképeket nem kaptunk, így a fenti shot a Shaun White Snowboardingból származik.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja