A Ubisoft E3-as tervei

2010. május 28.
1.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Már csak fél hónap választ el minket az esztendő talán legnagyobb játékshow-jától, az Electronic Entertainment Expótól, azaz ismertebb nevén E3-tól.

A nagy kiadók közül már sokan felfedték, milyen alkotásokat is terveznek megmutatni a kiállításon, és ezek alapján mi, egyszerű érdeklődők, idén sem fogunk unatkozni. A Ubisoft eddig kimaradt az össznépi melldöngetésből, ám a célegyenesbe érve neki is lépnie kellett, amit meg is tett, és kihirdette, milyen programokra is számíthatunk tőlük. A franciák kellően komolyan veszik majd az expót, a június 15-17-ig látogatható standjukon kívül egy nagyszabású sajtókonferenciával is készülnek.

A stand a Los Angeles Convention Centeren belül a South Hallban lesz megtalálható, és olyan videojátékokat fognak itt mutogatni, mint az Assassin's Creed: Brotherhood, a Shaun White Skateboarding, a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier vagy a Driver következő része. Ez még korántsem a teljes lista, a kiadó néhány olyan címmel is készül, amelyek még nincsenek bejelentve, így az újdonság varázsa is hatni fog. A konferenciát június 14-én, helyi idő szerint délután 5 órakor fogják tartani a Los Angeles Theatre-ben. Ide csak meghívott partnerek, befektetők, forgalmazók és újságírók tehetik be a lábukat, ám az interneten az átlagemberek is követhetik a történteket. Demonstrációk sokaságára készülhetnek a vendégek, illetve Joel McHale-re, aki népszerű színésznek és komikusnak számít bizonyos körökben, ezen a rendezvényen pedig ő lesz az est házigazdája.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 1 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja