A Turbine továbbra is évenként egészíti ki a Lord of the Rings Online-t

2008. december 05.
2.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A fantasy MMORPG-k piacát egyértelműen a World of Warcraft uralja, és mellette csak kevesen rúghatnak labdába, toborozhatnak megfelelő mennyiségű előfizetőt.

Ebbe a halmazba sorolhatjuk a nemrég beindult Warhammer Online-t és a tavaly debütált The Lord of the Rings Online-t is. Utóbbi szereplésével elégedettek lehettek a készítők, ugyanis pár napja dobták ki az első kiegészítőjét, a Mines of Moria alcímet viselő alkotást, amelyet a tervek szerint továbbiak követnek majd.

Erről, valamint a Turbine üzleti stratégiájáról nyilatkozott Jeffrey Steefel, a Lord of the Rings Online vezető producere, aki beavatta a széles közönséget abba, hogy a stúdió igyekszik folytatni a Mines of Moriával megkezdett sorozatot, miszerint évenként jelentkeznek újabb részekkel. A közvetlen vetélytársaknak számító Blizzard és Mythic nem ezt az utat követi, és a Turbine megpróbál előnyt kovácsolni ebből.

"A játékunkhoz és a közönségünkhöz igazítottuk a stratégiánkat. Amit a többiek csinálnak, az az ő szükségleteikhez van igazítva. A lényeg az, hogy úgy gondoljuk, hogy folyamatosan szállítanunk kell a minőségi és értelmes tartalmakat az előfizetőinknek. Bizonyos értelemben ez egy sorozatos szórakoztatás, és mi mind alig várjuk, hogy folytassuk a növelését és a fejlesztését."

Steefel végül azt is megosztotta a jelenlévőkkel, hogy a további epizódok is szorosan összefonódnak majd Tolkien mester remekművével.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt