A TriGem bemutatta legújabb egybeépített PC-jét

2010. január 27.
1.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A TriGem Computer a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egybeépített számítógépeinek termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság Averatec AVA8325EBD típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy a felépítése nem követi a többi gyártó egybeépített gépeinél már megszokott megoldást, ugyanis a számítógép konfigurációját a monitorból annak talpazatába helyezték át a mérnökök.

A rendszer egy 18,4 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1680 X 945-ös natív felbontást képes kezelni. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az Averatec AVA8325EBD az AMD RS780MN + SB700 chipkészlet páros köré épül, és az Advanced Micro Devices dupla magos, 1,5GHz-es Athlon X2 3250e központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 3GB RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált ATI Radeon HD 3200-as grafikus processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 320GB-os hagyományos merevlemez és egy DVD +/-RW /Blu-ray optikai meghajtó gondoskodik.

A számítógép hálózati rendszerét egy 802.11b/g szabványú WiFi modul és egy Gigabit Ethernet vezérlő alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy DVI, öt USB 2.0, egy RJ-45 LAN és a Realtek HD audiorendszer csatlakozói. A konfigurációt egy előtelepített Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel, valamint egy USB-s billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az Averatec AVA8325EBD várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja