Atomega címmel multiplayer FPS-t jelentett be a Ubisoft

2017. szeptember 11.
3.7341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyobb címei mellett a Ubisoft most egy újabb különleges kísérletről rántotta le a leplet, amelyet Atomega címmel a Grow Home és a Grow Up alkotói készítenek, mint egy retro stílusú arena shooter.

A többjátékos FPS-ek világát idéző Atomega különlegessége, hogy akkor játszódik, amikor mindennek, így a világunknak is vége, és univerzumunkat kizárólag az Exoformok, egyfajta poszt-biológiai létformák uralják, akik egyfajta utolsó átmenetei az embereknek és a gépeknek.

Ezeket az Exoformokat irányítva harcolhatunk majd az Atomega részeként úgy, hogy a pályákon először csak kis sejtekként - konkrétan egy lila dobozként - csatlakozunk a harcokhoz, majd minél több lila dobozt tudunk magunkba szippantani, annál nagyobb és erősebb formákká alakulhatunk át.

Így lehetünk kis kockákból dinószerű lényekké, majd hatalmas óriásokká, akik egyre ütőképesebben vehetik ki a részüket a harcokból, miközben a cél az, hogy mi domináljuk a csatateret a legtöbb Exoforma egyesítésével.

Az Atomega várhatóan 10 perces mérkőzéseket garantál 4v4 fős felállásban, megjelenését pedig szeptember 19-én várhatjuk - kizárólag PC-re.

3 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 14 napja

Ubi néha bedob a köztudatba ilyen indiebb címeket, van hogy jól sikerül és van az Atomega

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 14 napja

Hát... Öööö... Érdekes.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Az a grafika.

válasz erre
Atomega
nincs ár
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja