A Tomb Raider Underworld is jegyet váltott az E3-ra

2008. június 19.
1.6711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A korábbi nagy E3 részvételi listáról hiányzott néhány sikervárományos cím, amelyek bár akkor még megerősítve nem voltak, szinte biztosra vehettük, hogy a későbbiek folyamán konfirmálva lesznek.

Az Eidos is csatlakozott a korábban felfedett résztvevők csaptához és négy játék E3-on való jelenlétét erősítette meg, melyek közül az egyik Lara kisasszony idén novemberben érkező, legújabb kalandja, a Tomb Raider Underworld lesz. A fanok fellélegezhetnek.

Bizonyára sokan közületek hiányolták az Eidos jelenlétét a nagy E3-as résztvevők listájáról és ezzel együtt a készülőben lévő Tomb Raider Underworld-öt is. Nos, aggodalomra semmi ok, megkésve ugyan, de bejelentették, hogy négy játékkal fogják képviseltetni magukat a jövő hónapban megrendezésre kerülő E3 Business & Media Summit kiállításon, Los Angeles-ben. Arról jelenleg nincsenek információink, hogy a rendezvényre kicipelt játékok milyen formában lesznek megtekinthetők. Nyilván mindenki játszható demonstrációkat vár majd leginkább.

A Tomb Raider Underworld-ön kívül még három másik produktum is kiutazik a jeles eseményre, nevezetesen a Battlestations: Pacific (PC, 360), a Just Cause 2 (PC, PS3, X360), és a Nintendo Wii exkluzív Monster Lab (Wii). A Tomb Raider Underworld, a Just Cause 2-höz hasonlóan PlayStation 3, Xbox 360 és PC-s kivetüléseket fog kapni megjelenésekor. Egyelőre ennyit a lista frissítéséről. Aki lemaradt volna az előzményekről, azoknak máris van egy könnyed gyakorlatunk. Klikk az alábbi linkre és lőn világosság.

E3: Játékok, melyek már biztosan kint lesznek
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja