A THQ új off-roadert jelentett be tegnap

2008. március 19.
1.7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Motorstorm megjelenése és sikeres szereplése óta egyre inkább felkapott téma lett az off-road terep rally.

A THQ már nem nevezhető kezdőnek a témában és a fejlesztő csapat nagy része is az MX vs. ATV játékokon dolgozott korábban, így nem jelent újdonságot számukra a dolog. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő játék egy fajta kellemes elegye lesz a sport valódi szépségének és az árkád stílusú irányításnak. Részletekért fáradj beljebb!

A játék helyszínéül összesen több, mint 100 négyzetmérföldnyi bejárható terep szolgál majd. A táj hegyekkel, rengeteg sárral és kanyonokkal lesz tarkítva, hogy ne legyen olyan sima ügy a közlekedés a természet lágy ölén. Nem egy hétvégi piknik, annyi szent. A játékban 40 játmű kap helyet, melyek 8 osztályba lesznek sorolva, mint például a Trophy Truck-ok, a 4x4-ek és a kihagyhatatlan buggy-k. Külön ínyencség, hogy a verdák tunungolhatók lesznek, a hírek szerint több száz féle alkatrész felhasználásával.

A versenyszámok is igen tarkák lesznek, hisz találkozhatunk majd a híres Hill Climb kihívásaival, vagy egymás ellen is versenybe szállhatunk, szabadon választott járműosztályokkal. A Baja nyitott világa több ezer mérföldnyi nyílt tereppel ajándékozza meg az off-road szerelmeseit, melynek köszönhetően egyes futamok akár 4 órán keresztül is folyhatnak.

A fejlesztők mindemellé élethű fizikai modellt igérnek, valamint lesz 4 szereplős, osztott képernyős multi, de beépítenek egy 12 fős LAN, online multiplayer módozatot is. Jól hangzik, nemde? A Baja valamikor augusztus környékére várható. Off-road szerelmeseknek kiemelten ajánlott, minimum a check-olása.
1 hozzászólás

Dante576

13 éve, 4 hónapja és 10 napja

Engem megnyert ez a stuff!Remélem ,hogy nem lesznek hibák benne!Szerintem meg kell venniAz MX vs ATV szerintem harmat gyengére sikerült és remélem hogy ezt ennél a játéknál nem követik el!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaiPet profiljamarco profilja