A THQ tulajdonába került a Midway San Diego

2009. augusztus 10.
1.6361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Úgy tűnik, hogy megmenekült végül a bezárástól a Midway San Diego, akik gyakorlatilag alig néhány nappal, esetleg héttel a bezárásuk, majd feloszlatásuk előtt landoltak a THQ birtokában.

A Warner korábban már felvásárolta a Midway birodalom egy igen jelentős részét, de a filmipari óriás nem tartott igényt sem a new castle-i sem pedig a san diego-i csapatra, így számukra nem hozott megváltást a 49 millió Dolláros üzlet.

A Midway Newcastle ajtajára már sajnos lakat került, az ő fejlesztés alatt álló játékuk, a Necessary Force így öröklétre szenderült a stúdióval egyetemben. Tágabb mozgásteret kapott velük szemben a Midway San Diego, akik több időt szentelhettek (szeptember) a megmentőjük meglelésére, ők végül úgy fest, hogy be is toppantak, a THQ zászlaja alatt. A hírek szerint a csapatot a THQ 200,000 amerikai Dollárért vette birtokba, és legalább negyven ember megtarthatja munkáját a korábban alkalmazott százból.

Értesüléseink szerint a TNA Impact franchise nem képezte részét a biznisznek, így az nem került a friss tulajdonos égisze alá. Minden jó, ha jó a vége, szokták volt mondani az okosok. Lényegében tehát megmenekült a darabokra tépett Midway birodalom egy újabb darabja, így legrosszabbul már biztosan a jobb sorsra érdemes Midway Newcastle járt, akiknek a felemás Wheelman-t is köszönhettünk nemrég.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja