A The sims 2 hajótöröttek már a boltok polcain

2007. október 30.
36.2191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Electronic Arts bejelentette a The Sims Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 verziójának európai és észak-amerikai megjelenését.

A PSP (PlayStation Portable) konzolra kifejlesztett verzió is a boltok polcaira került. A The Sims sorozat régi és új rajongói most elhagyhatják a város forgatagát, és szerencsét próbálhatnak egy lakatlan szigeten, amely fövenyes tengerparttal, kies lagúnákkal és kitörésre kész vulkánokkal várja az ide látogatókat. Képesek simjeid életben maradni egy trópusi szigeten, és megtervezni a menekülésüket vissza a civilizációba? A sorsuk a kezedben van a The Sims Hajótöröttekben!

A The Sims 2 Hajótöröttekben a játékosok létrehozhatják simekből álló legénységüket, amelynek minden tagja ? a The Sims sorozattól megszokott módon ? egyéni képességeivel, humorával és különcségeivel színesíti a csapatot, ezáltal garantálva a szórakoztató kalandokat a szigeten. Miután vitorlát bontanak, váratlanul viharba keverednek, és immár magányos simedet a hullámok egy csodálatos tengerparton vetik partra. Semmije sincs, csak a ruha, amit visel, és élete nagy kalandja várja: el kell döntenie, hogy megpróbál boldogulni ezen a gyönyörű szigeten vagy elmenekül. Vajon megkísérli majd megtalálni társait, és az okos majmok segítségét igénybe véve megpróbál virágzó közösséget létrehozni a Zenésszel, a Doktorral, az Erdőkerülővel és a többiekkel? Vagy a kincses térképet követve feltérképezik a szigeteket, a menekülés útját keresve? Te döntheted el, hogy simjeid a túlélés melyik módját választják.

A The sims 2 hajótöröttek már a boltok polcain - 2. kép

Rod Humble, a The Sims sorozatért felelős stúdióvezető így jellemezte az új játékot: ?Akár a szigeten őshonos vadkanok megszelídítésével töltesz el órákat, akár azzal, hogy alapanyagokat gyűjts a tökéletes kunyhó felépítéséhez, az ünnepek alatt megjelenő The Sims 2 Hajótöröttek minden játékos számára izgalmas kalandokat kínál, korra és nemre való tekintet nélkül.? A játékmenetet sikerült tökéletesen, az egyedi lehetőségeket kihasználva testre szabni minden platform esetében ? alig várjuk, hogy láthassuk, miként segítenek majd a játékosok a simeknek a túlélésben és a boldogulásban ezen a gyönyörű, feltérképezetlen szigeten.

Függetlenül attól, hogy milyen sorsot szánsz nekik, simjeid számos izgalmas, új helyszínt fedezhetnek fel a burjánzó zöld esőerdőktől a sötét, ijesztő barlangokon kereszül a tiltott fennsíkokig! A Nintendo DS játékosok emellett a tökéletességig csiszolhatják a túléléshez szükséges készségeiket: a hat szórakoztató minijátékban gyakorolhatják a szigonyos halászatot, tűzgyújtást és a bogárvadászatot. Simjeid különleges kagylóhéjakat gyűjtögethetnek a legénységük tagjainak, bútorokat készíthetnek pálmalevélből vagy száraz, meleg otthont építhetnek bambuszból ? te döntheted el, hogy mit gyűjtögessenek vagy barkácsoljanak!

A The Sims 2 Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 konzolokra kifejlesztett változatai mától kaphatóak az észak-amerikai és európai boltokban. A PSP verzió szintén ma kerül a piacra Észak-Amerikában, és október 26-án Európában. További információkért ? és a vicces, nemrégiben megjelent kisfilmek megtekintéséhez ? látogasson el a The Sims 2 Hajótöröttek weblapra a www.foundthesims.com címen.
94 hozzászólás

DevilG

17 éve, 3 hónapja és 21 napja

Vendég írta:
kinek va telepítőkó létszi írjatok minél gyorsabban kösszkacsintó smileyröhögő smiley
írj egy mail címet és küldöm is!

válasz erre

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 21 napja

kinek va telepítőkó létszi írjatok minél gyorsabban kösszkacsintó smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 1 napja

iiimáádom a simset!!!








válasz erre

marco

17 éve, 4 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
Csá ki tudja a telepitő kodot
Csá akinek megvan eredetiben.

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 12 napja

Csá ki tudja a telepitő kodot

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 26 napja

tök király!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

csá

válasz erre

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 25 napja

szerintem tokjomeglepett smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 10 napja

Nagyon ****a a képek alapján

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 16 napja

K.A te

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 18 napja

Te meg paraszt, hogy beszólsz olyanoknak is, akiket nem is ismersz!

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 18 napja

Sziasztok, több óra lelkes játék után, elakadtam, a lelkesedésem pedig a mosolyommal együtt fagyott meg. Annál a résznél tartok, amikor a törzsfőnök elhív láva buliba, de előtte össze kell jönnie a sim-emnek valakivel. Világos is a dolog, de sehogysem jön össze, próbáltam, hogy sokat beszélgessenek meg ilyesmi, de csak nem akar sikerülni. Írták tanácsnak, hogy nem is tudom milyen nevű kanapéra ültessem őket és akkor majd összebújnak. Na igen, de csak a saját telkemre tudok vásárolni, oda meg a már másnál is olvasott hiba lép fel, nem tudom a másik simet áthívni, szóval, se előre, se hátra, mert célnak már ez a sim van kitíűzve és azon a program nem változtat. Légyszi, ha valaki tud segítsen, mert már az egész kedvem elmegy ettől az egésztől, előről kezdeni tuti nem fogom! Köszi!meglepett smiley

válasz erre
12345678a(z) 8 -ből
The Sims 2 Hajótöröttek
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

The Sims 2 Hajótöröttek

The Sims 2 Hajótöröttek

legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja