A The sims 2 hajótöröttek már a boltok polcain

2007. október 30.
36.1951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Electronic Arts bejelentette a The Sims Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 verziójának európai és észak-amerikai megjelenését.

A PSP (PlayStation Portable) konzolra kifejlesztett verzió is a boltok polcaira került. A The Sims sorozat régi és új rajongói most elhagyhatják a város forgatagát, és szerencsét próbálhatnak egy lakatlan szigeten, amely fövenyes tengerparttal, kies lagúnákkal és kitörésre kész vulkánokkal várja az ide látogatókat. Képesek simjeid életben maradni egy trópusi szigeten, és megtervezni a menekülésüket vissza a civilizációba? A sorsuk a kezedben van a The Sims Hajótöröttekben!

A The Sims 2 Hajótöröttekben a játékosok létrehozhatják simekből álló legénységüket, amelynek minden tagja ? a The Sims sorozattól megszokott módon ? egyéni képességeivel, humorával és különcségeivel színesíti a csapatot, ezáltal garantálva a szórakoztató kalandokat a szigeten. Miután vitorlát bontanak, váratlanul viharba keverednek, és immár magányos simedet a hullámok egy csodálatos tengerparton vetik partra. Semmije sincs, csak a ruha, amit visel, és élete nagy kalandja várja: el kell döntenie, hogy megpróbál boldogulni ezen a gyönyörű szigeten vagy elmenekül. Vajon megkísérli majd megtalálni társait, és az okos majmok segítségét igénybe véve megpróbál virágzó közösséget létrehozni a Zenésszel, a Doktorral, az Erdőkerülővel és a többiekkel? Vagy a kincses térképet követve feltérképezik a szigeteket, a menekülés útját keresve? Te döntheted el, hogy simjeid a túlélés melyik módját választják.

A The sims 2 hajótöröttek már a boltok polcain - 2. kép

Rod Humble, a The Sims sorozatért felelős stúdióvezető így jellemezte az új játékot: ?Akár a szigeten őshonos vadkanok megszelídítésével töltesz el órákat, akár azzal, hogy alapanyagokat gyűjts a tökéletes kunyhó felépítéséhez, az ünnepek alatt megjelenő The Sims 2 Hajótöröttek minden játékos számára izgalmas kalandokat kínál, korra és nemre való tekintet nélkül.? A játékmenetet sikerült tökéletesen, az egyedi lehetőségeket kihasználva testre szabni minden platform esetében ? alig várjuk, hogy láthassuk, miként segítenek majd a játékosok a simeknek a túlélésben és a boldogulásban ezen a gyönyörű, feltérképezetlen szigeten.

Függetlenül attól, hogy milyen sorsot szánsz nekik, simjeid számos izgalmas, új helyszínt fedezhetnek fel a burjánzó zöld esőerdőktől a sötét, ijesztő barlangokon kereszül a tiltott fennsíkokig! A Nintendo DS játékosok emellett a tökéletességig csiszolhatják a túléléshez szükséges készségeiket: a hat szórakoztató minijátékban gyakorolhatják a szigonyos halászatot, tűzgyújtást és a bogárvadászatot. Simjeid különleges kagylóhéjakat gyűjtögethetnek a legénységük tagjainak, bútorokat készíthetnek pálmalevélből vagy száraz, meleg otthont építhetnek bambuszból ? te döntheted el, hogy mit gyűjtögessenek vagy barkácsoljanak!

A The Sims 2 Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 konzolokra kifejlesztett változatai mától kaphatóak az észak-amerikai és európai boltokban. A PSP verzió szintén ma kerül a piacra Észak-Amerikában, és október 26-án Európában. További információkért ? és a vicces, nemrégiben megjelent kisfilmek megtekintéséhez ? látogasson el a The Sims 2 Hajótöröttek weblapra a www.foundthesims.com címen.
94 hozzászólás

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 18 napja

Sziasztok nem tudná nekem elküldeni valaki a sims hajotorotteket az email c: beus227@azet.sk

válasz erre

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 27 napja

itt mindenki csak kérdez de senki sem válaszol?meglepődött smiley
hiénát úgy lehet háziállatnak fogadni hogy addig barátkozol vele amíg (ha rákattintasz) ki nem jön hogy örökbefogadás.menő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 11 napja

Sose felejtem el nagyon jo.menő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 25 napja

vannak benne gyerekek?

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 napja

röhögő smileymeglepődött smileyröhögő smileyröhögő smileykirály

válasz erre

Vendég

17 éve, 14 napja

hogy lehet atvinni a szerelmes reszen

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 2 napja

nekemis telepítő kódot lécc akinek van...nem találtam sehol:/ rencsa18@freemail.hu

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 5 napja

Honann lehet letölteni??? Kérlek irjatok sürgös lenne

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 20 napja

honnan tudok szerezni hiénát házi állatnek?meglepődött smiley
Lécci segitsetek!!

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 21 napja

Én még nem probáltam de a képeken lehetlátni hogy nagyon jó játékröhögő smileyröhögő smileymosolygó smileykacsintó smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 2 hónapja

ki tud kodokat a The Sims2 Hajótöröttekhez .,?

válasz erre

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 13 napja

csőtök a sims hajótöröttekben hogy lehet hiénát idomítani ? meglepett smiley
meglepődött smileymeglepődött smiley

válasz erre
12345678a(z) 8 -ből
The Sims 2 Hajótöröttek
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

The Sims 2 Hajótöröttek

The Sims 2 Hajótöröttek

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja