A The sims 2 hajótöröttek már a boltok polcain

2007. október 30.
34.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Electronic Arts bejelentette a The Sims Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 verziójának európai és észak-amerikai megjelenését.

A PSP (PlayStation Portable) konzolra kifejlesztett verzió is a boltok polcaira került. A The Sims sorozat régi és új rajongói most elhagyhatják a város forgatagát, és szerencsét próbálhatnak egy lakatlan szigeten, amely fövenyes tengerparttal, kies lagúnákkal és kitörésre kész vulkánokkal várja az ide látogatókat. Képesek simjeid életben maradni egy trópusi szigeten, és megtervezni a menekülésüket vissza a civilizációba? A sorsuk a kezedben van a The Sims Hajótöröttekben!

A The Sims 2 Hajótöröttekben a játékosok létrehozhatják simekből álló legénységüket, amelynek minden tagja ? a The Sims sorozattól megszokott módon ? egyéni képességeivel, humorával és különcségeivel színesíti a csapatot, ezáltal garantálva a szórakoztató kalandokat a szigeten. Miután vitorlát bontanak, váratlanul viharba keverednek, és immár magányos simedet a hullámok egy csodálatos tengerparton vetik partra. Semmije sincs, csak a ruha, amit visel, és élete nagy kalandja várja: el kell döntenie, hogy megpróbál boldogulni ezen a gyönyörű szigeten vagy elmenekül. Vajon megkísérli majd megtalálni társait, és az okos majmok segítségét igénybe véve megpróbál virágzó közösséget létrehozni a Zenésszel, a Doktorral, az Erdőkerülővel és a többiekkel? Vagy a kincses térképet követve feltérképezik a szigeteket, a menekülés útját keresve? Te döntheted el, hogy simjeid a túlélés melyik módját választják.

A The sims 2 hajótöröttek már a boltok polcain - 2. kép

Rod Humble, a The Sims sorozatért felelős stúdióvezető így jellemezte az új játékot: ?Akár a szigeten őshonos vadkanok megszelídítésével töltesz el órákat, akár azzal, hogy alapanyagokat gyűjts a tökéletes kunyhó felépítéséhez, az ünnepek alatt megjelenő The Sims 2 Hajótöröttek minden játékos számára izgalmas kalandokat kínál, korra és nemre való tekintet nélkül.? A játékmenetet sikerült tökéletesen, az egyedi lehetőségeket kihasználva testre szabni minden platform esetében ? alig várjuk, hogy láthassuk, miként segítenek majd a játékosok a simeknek a túlélésben és a boldogulásban ezen a gyönyörű, feltérképezetlen szigeten.

Függetlenül attól, hogy milyen sorsot szánsz nekik, simjeid számos izgalmas, új helyszínt fedezhetnek fel a burjánzó zöld esőerdőktől a sötét, ijesztő barlangokon kereszül a tiltott fennsíkokig! A Nintendo DS játékosok emellett a tökéletességig csiszolhatják a túléléshez szükséges készségeiket: a hat szórakoztató minijátékban gyakorolhatják a szigonyos halászatot, tűzgyújtást és a bogárvadászatot. Simjeid különleges kagylóhéjakat gyűjtögethetnek a legénységük tagjainak, bútorokat készíthetnek pálmalevélből vagy száraz, meleg otthont építhetnek bambuszból ? te döntheted el, hogy mit gyűjtögessenek vagy barkácsoljanak!

A The Sims 2 Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 konzolokra kifejlesztett változatai mától kaphatóak az észak-amerikai és európai boltokban. A PSP verzió szintén ma kerül a piacra Észak-Amerikában, és október 26-án Európában. További információkért ? és a vicces, nemrégiben megjelent kisfilmek megtekintéséhez ? látogasson el a The Sims 2 Hajótöröttek weblapra a www.foundthesims.com címen.
94 hozzászólás

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Vendég írta:
Szerintem tök jó a játék
aha tök jó a LALMA TEMPLOMBAN ÉS a vulkánnál is

válasz erre

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 4 napja

Szerintem tök jó a játék

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 napja

Vendég írta:
a sims2 hajó törötekben hol találom a festéket
2- siget anakis a vége szivesen

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 napja

Vendég írta:
honnan tudok szerezni hiénát házi állatnek?
Lécci segitsetek!!
Szia ugy kel hogy sokáig barátkozni vele és ak majd ki fog jöni hogy háziálat...

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 6 napja

tugya valaki van e kod a simsre (ps2)

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 19 napja

nagyon jó

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja

naon jóóóóóóóóópróóóóóbáld ki te is azt ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 19 napja

Vendég írta:
a sims2 hajó törötekben hol találom a festéket
a2dik szigeten anakis a végében

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

a sims2 hajó törötekben hol találom a festéket

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 22 napja

valaki meg adná a sims hajótörötek telepitő kódját

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 20 napja

ha valaki tudja hol tölthetem le a sims2 hajótötöteket akor írjon az emailomra:horvathviky@citromail.hu

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 1 napja

szeretném megtudni a telepitő kódját!!!!!!

válasz erre
12345678a(z) 8 -ből
The Sims 2 Hajótöröttek
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

The Sims 2 Hajótöröttek

The Sims 2 Hajótöröttek

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljadarkomen profiljaNeurotic profiljaGargameth profilja