A Thermaltake bejelentette új Element V nVidia Edition számítógépházát

2010. április 04.
1.8811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Thermaltake a napokban hivatalosan is bejelentette az eddig kizárólag csak meg nem erősített híresztelésekből ismert, Thermaltake Element V nVidia Edition névre keresztelt számítógépházát, és a közleménynek köszönhetően immár az újdonság minden részletére fény derült.

A ház teljes torony kialakítással lett tervezve, és természetesen fel van készítve az összes microATX, standard ATX, valamint Extended ATX formátumú alaplap fogadására.

Ahogy azt már a neve is mutatja, a Thermaltake Element V nVidia Edition a gyártó korábbi Element V modelljének az átszabott változata, aminek a megjelenését az nVidia grafikus rendszereknek dedikálták. A megfelelő stabilitás érdekében a számítógépház vázszerkezetét SECC acélból készítették, a fekete és zöld színben pompázó külső pedig 532 X 220 X 537 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 14,13 kilogrammos tömeg társul.

Az új Thermaltake Element V nVidia Edition megfelelő hűtéséről öt darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy többszínű LED-el szerelt 230 milliméteres a ház oldallapján (600/800RPM, 14dB), egy szintén többszínű LED-el rendelkező 200 milliméteres a tetején (600/800RPM, 14dB), két darab 120 milliméteres az elején (900/1200RPM, 17dB és 1400RPM, 17dB), egy 120 milliméteres pedig a hátulján kapott helyet (1400RPM, 17dB). Ha tovább szeretnénk fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még egy a tetőrészen kialakított 200 milliméteres ventilátorhely is, de a mérnökök persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg.

A különféle meghajtóknak öt darab 5,25 inches, hat darab 3,5 inches és egy 2,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget. A számítógépház tetőrészén található I/O panelen egy eSATA és négy darab USB 2.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer mikrofon és fejhallgató kivezetése lett kialakítva. Az új Thermaltake Element V nVidia Edition várhatóan még ebben a hónapban megérkezik a boltok polcaira 220$ körüli áron.
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja

Egy ilyen nvidiás és ilyen felszereltségű házat látva mindig könny szökik a szemembe ^^

válasz erre

skyman

15 éve, 3 hónapja és 2 napja

Hát én még Nvidiás házrol soha életemben nem halottam, de nem rossz amit összehoztak a fiukröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljatibormolnar205 profilja