Átdolgozott karrier móddal érkezik a Forza Motorsport

2022. június 17.
38.9661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A múlt héten mutatkozott meg a legújabb Forza Motorsport a nagyközönség előtt, ami kapásból lenyűgöző látványt mutatott, és minden eddiginél részletesebb fizikát ígért, azonban most egy kicsit mélyebbre menően is meséltek a program nyújtotta lehetőségekről.

A játék kreatív direktora szerint, ugyanis a lehető legéletszerűbb lesz a program, ez megnyilvánul például a karrier módban, ahol nem csak normál futamok, hanem selejtezők, és döntők is várhatóak. Valamint az összes játszható pályát, legyen az új, vagy régi az alapjaitól újraépítették.

Erre azért volt szükség, mert valósidejű időjárás és napszak váltakozás is lesz a játékban, hogy minél realisztikusabbnak hasson a program. Ezeket a rendszereket ráadásul valósidejű sugárkövetés is támogatja, bár erről már tudtunk korábban. A Forza Motorsport valamikor 2023 tavaszán érkezik, PC-re, és mostani generációs Xbox konzolokra.
Forza Motorsport a nagyközönség előtt, ami kapásból lenyűgöző látványt mutatott, és minden eddiginél részletesebb fizikát ígért, azonban most egy kicsit mélyebbre menően is meséltek a program nyújtotta lehetőségekről.'>
4 hozzászólás

Moby Dick

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Ejha. Egészen komolyan hangzik ez.

válasz erre

VaPe

1 éve, 11 hónapja és 27 napja

Eddig nem volt dinamukus időjárás? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 11 hónapja és 27 napja

Ennél is realisztikusabbat akarnak? meglepett smiley Az durva!

válasz erre

muki

1 éve, 11 hónapja és 27 napja

Ráfér a megújulás.

válasz erre
Forza Motorsport
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja