A Tales-sorozat újabb tagjai látogathatnak el PlayStation 3-ra és PSP-re

2010. július 29.
1.7221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nem hivatalos forrásból származó információk alapján dolgoztuk ki az alábbiakat, a Jump értesülései szerint a Namco Bandai hamarosan újabb taggal bővíti a Tales-sorozat PlayStation 3-as és PSP-s felhozatalát.

A népszerű szerepjáték-széria a hírek szerint belátható időn belül két vadonatúj epizódot kap a Sony nagy masinájára, és egyet a hordozható gépezetére. Az egyik ilyen alkotás lenne a cég nagy fekete konzoljára a Tales of Graces nevű szösszenet, ami ismerős lehet már a Nintendo Wii tulajdonosoknak.

Forrásaink szerint az eredetileg csak erre a platformra megjelent program a jövőben PlayStation 3-ra is ellátogat, méghozzá felturbózott kinézettel, új speciális támadásokkal ás új tárgyakkal Sophie-nak. A másik erre a rendszere készülő Tales alkotásról a Jump-nak nincsenek ilyen részletes információi, szimplán "New Tales" névvel illették, tehát még címe sincs, de szerintük nem kell aggódni, mert biztosan készül. A PlayStation Portable-re szánt Tales-epizódot forrásaink szerint a fejleszttők a Tales of the World Radiant Mythology 3 névre keresztelték, állításuk szerint 2011-ben jelenhet meg, és felhozatalában 80, a sorozatból ismerős karakter vonul majd fel, köztük Aspel is a Tales of Graces-ből. Az elhangzottakat egyelőre óvatosan kezeljük, megindultak az elektronikus levelek a Namco felé, akik reméljük megerősítik majd az elhangzottakat.
1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

ez jó hír röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja