'Asztali Hotmail' a Microsofttól

2006. április 04.
2.1511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft kiadta ingyenes asztali levelező "Windows Live Mail Desktop" szoftverének első tesztverzióját - a programmal több e-mail fiók kezelhető egyszerre közvetlenül a PC-ről.
A "Windows Live Mail" a jelenlegi Hotmail online levelezőprogram megújult változata lesz, míg a Desktop verzió egy olyan alkalmazás, amelyet a felhasználó saját számítógépére telepítve, böngészőprogramon kívül használhat, egyszerre több levelező fiók kezelésére.
 

Korábban egy hasonló szolgáltatás a Hotmail-hez minimum 20 dollárért volt csak elérhető.

Brooke Richardson termékmenedzser elmondta, hogy a szoftver a Windows Live Mail és Hotmail fiókok mellett POP3 és IMAP fiókokkal is kompatibilis, ami azt jelenti, hogy akár még a Google Gmail-hez is használható.

Az első tesztváltozathoz egyelőre csak mintegy 100 kiválasztott férhetett hozzá, ám ha minden jól megy, heteken vagy hónapokon belül kiadásra kerül a szélesebb közönségnek szánt béta verzió, majd még az idén a végleges szoftver. A "Kahuna" kódnevű online Windows Live Mail program tesztváltozatát egyébként jelenleg már mintegy egy millióan használják.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 4 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]


 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja