Asztali géppel bővül az ASUS STRIX család

2017. március 25.
3.5051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS már több éves tapasztalattal rendelkezik a játékosoknak szánt, előre összerakott számítógépek piacán, hiszen a ROG széria számos különleges terméket vonultatott már fel, nemrég pedig egy újabb érdekességet mutattak be.

Leleplezték ugyanis az ASUS STRIX GD30-as számítógépet, mely nem mindennapi formavilágával, fehér-fekete festésével és komoly hardvereivel hívja fel magára a figyelmet. Az ASUS választása is az Intel-NVIDIA párosra esett, a kínálat pedig meglehetősen bő.

Az Intel Core i5-7400 vagy Core i7-7700 processzorok mellé ugyanis NVIDIA GeForce GTX 1050, GTX 1060 6GB, GTX 1070 és GTX 1080. A gépek egy H270-es alaplapra épülnek és természetesen DDR4-es memóriát, valamint SSD+HDD tárhelyet kínálnak beépített WiFi és Bluetooth modul mellett.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

A képen sajnos sokat nem lehet látni belőle, de ami kivehető az tetszik. Kezdek megbarátkozni a plexi oldallapokkal is, lassan kikerülhetetlenek lesznek, ez meg még ki is néz valahogy.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

Tetszik a fehér előlap. mosolygó smiley
Olyan nem megszokott külsőt ad az egésznek.

válasz erre

kpal

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

ÉN a G20-al szemezek ,de egy 1080-as verzió nagyon drága . így marad az újabb összeépítés,magamnakhalászom össze a drabokat...

válasz erre

zender

7 éve, 8 hónapja és 3 napja

Megint bitang cuccot villantottak, de lassan már nem a földön jár az Asus ha az árról van szó sajnos... szomorú smiley

válasz erre

Bvektor

7 éve, 8 hónapja és 3 napja

A szorzózáras processzor talán nem is rossz ötlet, tekintve hogy aki OC-zni szeretne az valószínűleg nem ilyen fog venni, és így a hűtésen lehet spórolni egy kicsit. Előre össze rakotthoz képest elég nagynak tűnik, bár első ránézésre legalább minden maradt szabványos szóval fejleszthető lesz.
Ez a design viszont :/ Eddig minden STRIX termék elég jól nézett ki szerintem, ez meg egy rohamosztagos :/ Egyéni vélemény, de szerintem már egy pár éve vége annak az időszaknak ahol a random sokszög formájú matricákkal teleragasztott ablakok jól néztek ki.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja