Asus F6 laptop: már illatuk is van a gépeknek

2008. augusztus 26.
4.1591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hát az Asus nem normális az biztos.

Már nem csak a hangjukat élvezhetjük az új F6 szériás laptopjaiknak, hanem még illatuk is lesz nekik. És ez most nem vicc. Hogy ezt milyen technikával kívánják előidézni, egyenlőre még nem árulták el, de ennyire azért nem unatkozhatnak már. Bár egyes gépek eddig néha hullaszagot árasztottak, ha nem takarítottuk ki őket rendesen, itt ilyen probléma nem lesz, ugyanis ezek bizony virágillatúak lesznek. Így akár használlhatjuk őket toalett illatosítónak is, ha netán túl sürgős okunk akad.

Na de, tegyük félre a sok balgaságot, hiszen azért ezek mégis csak laptopok, kemény hardwarekkel. Az Intel Centrino 2-es processzorcsaládból kapunk majd bele néhány processzort, így válogathatunk a Core 2 Duo T9400-as, a P8600-as vagy a P8400-a közül is. A 4 GB DDR 2-as RAM lehetővé teszi, hogy a memóriaigényes dolgainkat is a lehető leggyorsabban meg tudjuk csinálni a gépen és ezt egy 13.3 inches WXGA kijelzőn láthatjuk majd viszont. Videókártyaként egy ATI Mobility Radeon HD3470-est találunk, amely 256 V-RAM-al rendelkezik, merevlemeze azonban választhatóan 120-tól 320 GB-os skálán fog mozogni. Windows Vista fog helyet kapni operációs rendszerként a gépen, amihez még tartozik webkamera és ujjlenyomat olvasó is az egyéb fontos dologok mellett.

A laptop négyféle szagosításban és ehhez dukáló külső kinézettel lesz kapható, név szerint pedig: Floral Blossom, Musky Black, Morning Dew és Aqua Ocean. Ha még te is könnyezel a röhögéstől nem vagy egyedül, fogalmam sincs miért kell, hogy illatos legyen egy laptop, de ötletnek nem rossz csak ennyit tudok mondani. Áráról és megjelenéséről eddig nem tudunk semmi biztosat, de a konfigurációból ítélve nem lesz olcsó mulatság. Azt hiszem inkább nem fűzök hozzá több idétlenséget az illatos témához, mindenki döntse el mi kell neki. Addig pedig lehet találgatni mi az illatos-technológia kulcsa.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 15 napja

sztem naon jó mondom anyujéknak nekem is ilyet vegyenke és még hogy illatuk is van kész röhejkacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja