Asus Eee PC: Folytatódik a sorozat

2008. október 10.
2.0761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Eee PC-k elég nagyot robbantak az informatika világában, sokan azért szeretik, mert olyan kis aranyosak, sokan azért, mert elérhető áron hozzá lehet jutni és ha hiszitek, ha nem, sokan csak divatból vásárolnak ilyeneket.

A divathullámot elég sok másik cég is meglovagolta és sorra jöttek ki a kisebbnél kisebb és olcsóbbnál olcsóbb noteszgépek, azonban az Asus kiemelkedik ezek közül és a megindított sorozatot szeretné tovább vinni a jövőben is! Sokak nagy örömére természetesen...

Friss hírek szerint az Asus 2009-es tervei közt szerepel, hogy kihozzon egy még olcsóbb Eee PC-t, körülbelül 50-60 ezer forint környéki árkategóriában. Ez a tervezett összeg valószínű 2009-ig még jobban csökkenni fog, így lassan tényleg fillérekért juthatunk majd hozzá gépekhez. Azonban az Asus tervei közt még szerepel egy érintőképernyős Eee PC is, amely valószínűleg méreteiben is kisebb lesz társaitól. Így az őrület szépen lassan folytatódik tovább és, ha az Asus nem hibáz akkorát, mint Japánban az Eee Box-nál (sikerült vírussal együtt kiadni a gépet), akkor minden esélye megvan arra, hogy felmásszon ama bizonyos ranglétra tetejére. Ha bizonytalan lennél az Eee PC-vel és a vele kapcsolatos dolgokkal, oldalunkon találsz róla egy kisebb összefoglalót, keress vissza bátran.



nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja