ASUS PadFone hasonmáson dolgozik a Samsung

2013. december 28.
1.6861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok és táblagépek előretörésével néhány gyártó megpróbálkozott már a két oldal előnyeinek egyesítésével, melyek közül az ASUS PadFone nevezetű megoldása igencsak kitűnt.

Természetesen nem váltották meg vele a világot, de az ASUS esetében arra is kell gondolni, hogy nem ők vannak a telefonos és táblagépes piac legfelső szegmensében. A hírek szerint a Samsung is felfigyelt erre a megoldásra és saját szabadalmat jegyeztetett be egy telefon-táblagép kombinációra.

Többen Galaxy Hit néven várják az új készüléket és állítólag már tesztelés alatt állnak a különféle prototípusok. Több kódnévvel is lehetett találkozni mostanság, ilyen például a Samsung SM-G900A, SM-G900F és SM-G900S hármas, ám ezeket korábban a Galaxy S5-nek tulajdonították, most azonban sokan gondolják azt, hogy a Hit-ről lehet szó.

A bejelentést természetesen az év egyik legnagyobb eseményének idejére, a CES 2014-re várja a sajtó, ahol ezzel a termékkel még jobban kitud majd tűnni a gyártó a riválisok közül.
4 hozzászólás

fantis6

5 éve, 8 hónapja és 9 napja

hát a samu szeret copyzni

válasz erre

Bvektor

6 éve, 3 hónapja és 16 napja

Már a PadFonet se értettem mire jó, úgy igazán, dehát a Samsungnak valamit lekel másolni, most a változatosság kedvéért nem az almát

válasz erre

kpal

6 éve, 3 hónapja és 16 napja

csak egymást másolni

válasz erre

totyak

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ezeknek mennyire nincs értelme.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljaconexke profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljahavrillal profiljamarco profiljagery1113 profilja