A Super Talent bemutatta legújabb USB 3.0-ás pendrive-ját

2009. november 08.
2.2651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű flash alapú adattárolóiról és memóriarendszereiről ismert Super Talent Technology a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű pendrive-al bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság Super Talent RAIDDrive USB 3.0 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy ez a piacon az első flash drive, ami már kifejezetten a legújabb generációs USB 3.0 interfészhez van tervezve.

A gyártó újonnan bemutatott adattárolója mindössze 95 X 37 X 13mm-es méretekkel rendelkezik, és 32GB-os (STU32GSSK), 64GB-os (STU64GSSK), valamint 128GB-os (STU28GSSK) tárolókapacitással lesz elérhető. A Super Talent RAIDDrive USB 3.0 nem kevesebb, mint 200MB/s-os adatátviteli sebességgel büszkélkedhet (USB 3.0 port használatakor), de ez az érték UAS protokoll használatával elérheti a 320MB/s-os teljesítményt is. Az új flash meghajtó természetesen visszafelé kompatibilis az USB 2.0 és a korábbi USB 1.1 szabványokkal is. A Super Talent RAIDDrive USB 3.0 várhatóan december elején fog megjelenni a boltok polcain, de az áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.
1 hozzászólás

skyman

15 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ugyérzem hamarosan váltanom kell Pendrive-okat, meg hasonlo dolgokat jön az uj generácioröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja