A Stroke of Fate: Biztosan lesz kipróbálható változat

2010. május 21.
2.2571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az utóbbi hetekben-hónapokban egy kicsit olyan érzésünk támadhatott, mintha kissé háttérbe szorultak volna az elmúlt években ismét terítékre került kalandjátékok, hiszen csak alig-alig néhány példány bukkant fel a színtéren, igaz, azok kivétel nélkül remek darabok voltak.

Az A Stroke of Fate ugyanakkor arra készül, hogy egy kivételes és egyedi darabja legyen a stílus szerelmeseinek a polcán, illetve, hogy a fent meghatározott hiányérzetet elmulassza kicsit, lévén a program a point n click stílusban alkot majd, méghozzá a második világháború témakörében.

Igen, végre újabb taggal bővül a világháborút feldolgozó kalandok sora, ráadásul az A Stroke of Fate nem is akármilyen témát dolgoz fel a tág időintervallumból, hiszen a Harmadik Birodalom legnagyobb alakjának, Adolf Hitlernek a halálát járja körbe. Így betekinthetünk a Führer mindennapjaiba még a halála előtt, és egy fiktív történet keretein belül talán pontot is tehetünk az ügy végére. A legjobb mégis az, hogy friss értesüléseink szerint az illetékesek egy demót is terveznek a játékhoz még a megjelenés előtt, minderről pedig Boris Chuprin, a farnchise egyik fejlesztője rántotta le a leplet egy interjú keretein belül, tehát nem égből kapott információ, hanem hivatalos darab. Ennél jobb hírrel pedig talán nem is indulhatna jobban ez a reggel, tűkön ülve várjuk az A Stroke of Fate demóját, de mindenek előtt egy pontos megjelenési dátumot, hiszen arról továbbra sincsenek pontos adataink.
3 hozzászólás

AndrewT

15 éve, 21 napja

idei év? röhögő smiley 2007 óta tolódik szomorú smiley

válasz erre

Maniac

15 éve, 21 napja

Tibit írta:
Én szeretem a 2.vh-t de ez akkor sem érdekel. Esetleg egy 9-es osztályzat felett majd kipróbálom.
Próbálnak beújítani, de piszkosul mellé fognak nyúlni, ez az én véleményem.
Én ennyire azért nem vagyok negatív ezzel kapcsolatban.mosolygó smiley Sőt, az idei év legnagyobb várományosai között van számomra ez a cucc.kacsintó smiley

válasz erre

Tibit

15 éve, 21 napja

Én szeretem a 2.vh-t de ez akkor sem érdekel. Esetleg egy 9-es osztályzat felett majd kipróbálom.
Próbálnak beújítani, de piszkosul mellé fognak nyúlni, ez az én véleményem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja