A Star Wars The Old Republic lesz a Knights of the Old Republic folytatása

2010. február 19.
2.5021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Star Wars univerzum az utóbbi időben rengeteg, kifejezetten rossz alkotást adott a játékvilágnak, de nem volt ez mindig így.

Aki nem tegnap kezdte a billentyűk nyomkodását, az bizony emlékszik még a Knights of the Old Republic nevezetű csodára, amelynek első epizódja maga volt a nagybetűs szerepjáték, a második pedig - befejezetlensége ellenére is - egy nagy lapáttal rátett erre a címre, ezzel pedig minden idők legjobb Csillagok Háborúja témában fogant alkotásává lépett elő. Kihívója sem akadt a múltban a rajongók által a mai napig nagy becsben tartott játéknak, ám a BioWare most arra készül, hogy a fenti sorokat egy hatalmas piros filctollal áthúzza, és új fejezetet nyisson az említett univerzumban fogant videojátékok életében.

A Star Wars The Old Republic ugyanis bár egy MMORPG-nek készül, minden esélye megvan arra, hogy a tematika legjobbjává lépjen elő, sőt, aki még nem adta fel a reményt a KOTOR harmadik részével kapcsolatban, az most szenteljen nagyobb figyelmet az alábbi soroknak, lévén a BioWare dizájnere, avagy Christina Norman érdekes nyilatkozatot tett hivatalos Twitter oldalán. A rajongók kíváncsiskodásának engedve ugyanis a hölgy elárulta, hogy tulajdonképpen a Star Wars The Old Republic-ot tekinthetjük a KOTOR folytatásának, sőt, bizonyos értelemben nem is csak a harmadik, hanem a sorozat negyedik, ötödik, hatodik, hetedik, sőt a nyolcadik részét is lefedi a készülő MMO. A nyilatkozat egyáltalán nem tűnt viccnek, így tessék halálosan komolyan venni, a Knights of the Old Republic 3-at várók pedig már kezdhetnek is gyűjteni a havidíjra, illetve a jövő tavaszra esedékes indulásra. A kérdés csak az, hogy ők is így gondolkodnak-e a The Old Republic-ról, mint a kedves hölgy?
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja