A Starbreeze Studios és az EA Partners összefog

2008. február 22.
1.8301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A közelgő játékot az EA Partners adja ki PLAYSTATION 3, Xbox 360 és PC platformokra.

Az EA Partners bejelentette, hogy a Starbreeze Studios-szal, a The Darkness és a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay díjnyertes fejlesztőivel karöltve, felélesztik az EA egyik legelismertebb játéksorozatát. A Project RedLime kódnéven futó játék fejlesztése PLAYSTATION?3 rendszerre, a Microsoft Xbox 360? rendszerére és PC platformra történik.

?Örömmel bízza rá az EA egyik legelismertebb játéksorozatát a Starbreeze Studios-ra az EA Partners,? mondta David DeMartini, az EA Partners alelnöke és vezérigazgatója. ?A Starbreeze hozzáértése vitathatatlan és boldogok vagyunk, hogy az EA Partners családjában üdvözölhetjük őket! A csapat egy innovatív változatát készíti el a régi klasszikusnak, az EA Partners-nek pedig feltett szándéka, hogy a játék megjelenése világszerte sikeres legyen!?

?Az EA Partners elérhetővé teszi az EA páratlan, egész világra kiterjedő kiadó infrastruktúráját olyan független fejlesztőknek, mint a Starbreeze, hogy energiánkat arra fordíthassuk, amihez a leginkább értünk, bámulatos játékok készítésére,? mondta Johan Kristiansson, a Starbreeze Studios vezérigazgatója. ?Már javában zajlik a Project RedLime fejlesztése, az EA csapata pedig kellő időt biztosít számunkra, hogy tökéletesíthessük elképzeléseinket. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy új alapokra helyezhetjük és megreformálhatjuk ezt a méltán szeretett klasszikust.?

nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2008
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja