A standard kontrollereket is támogatni fogja a Child of Eden

2010. június 21.
1.7581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei E3 expón bizony történtek meglepetések, így például a Child of Eden bejelentése, de sokkal inkább a róla hallott és látott dolgok lepték meg a nagyérdemű publikum többségét.

Tetsuya Mizuguchi természetesen idő előtt figyelmeztetett minket, hogy a UbiSoft szárnyai alatt kívánja bemutatni legfrissebb játékát, amely hasonlóan az úriember által korábban készített darabokhoz, most sem lesz egy könnyen befogadható, széles rétegeket megérintő darab, inkább az egyedi, már-már művészeti játékokat kedvelők körében válhat sikeressé.

Ez a réteg pedig, akik egyébként a hangos éljenző kisebbség lenne, nem kicsit ijedt meg az E3-as prezentáció alatt, amely tulajdonképpen nem szólt másról, minthogy a Microsoft Kinect-je milyen jó, és azzal mennyire frappánsan és egyszerűen lehet irányítani a Child of Eden-t, de arra senki sem gondolt, hogy vannak olyan emberek - egyelőre feltehetően még többségben -, akiket a mozgásérzékelős technológia teljesen hidegen hagy. Hogy ők akkor nem is játszhatnak majd a programmal? A kérdés jogos, de Tetsuya úr elárulta a minap, hogy nem kell aggódni, játéka mind a PlayStation 3, mind az Xbox 360 masina standard kontrollerével is vezérelhető lesz.
Child of Eden bejelentése, de sokkal inkább a róla hallott és látott dolgok lepték meg a nagyérdemű publikum többségét.'>
nincs még hozzászólás

Child of Eden
10.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja