Assassins Creed: Lineage: Megérkeztek a befejező epizódok

2009. november 16.
2.5801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvége utolsó napjának késő esti óráiban végre megérkezett az, amit a UbiSoft brigádja a múlt hét péntekre ígért, avagy befutott a félig élőszereplős, félig számítógép generálta grafikával összehozott Assassins Creed: Lineage két befejező epizódja.

Ez a gyakorlatban mégsem kettőt, hanem három videót jelent, amelyeket a hír végén természetesen ti is megtekinthettek, hogy a néhány napon belül megjelenő Assassin's Creed II betöltése előtt kellően felkészültek legyetek. Merthogy a Lineage, Giovanni Auditore da Firenze történetét meséli el nekünk, akit az igazi fanatikusoknak már nem kell bemutatnunk, saját történetét, és az Ezio kalandjaival történő összefüggéseket pedig a videók megtekintése után már pláne nem.

A kisfilm első része nem mellesleg elképesztő sikeres volt a youtube-on, hiszen 24 óra leforgása alatt nem kevesebb, mint 1,7 millió fanatikus látta az elképesztő 15 percet, amelyet most egy fél óra, valamint néhány további kellemes perc követ, majd természetesen ahogyan illik, a készítők listáját is megtekinthetjük a legutolsó képkockákon. Ha már alig várod, hogy a hét végére betölthesd az Assassin's Creed második epizódját, akkor semmiképpen se hagyd ki előtte a UbiSoft kis kedvességét, amit Lineage alcímmel ismerhetünk, és a kezdő epizód alapján - amelyet, ha elmulasztottál volna, oldalunkon visszakeresve bepótolhatsz -, most rávetheted magad a folytatásra, amely egyben le is zárja a kisfilm történéseit. Jó szórakozást hozzá!

#tv#

#tv2#

#tv3#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja