Assassins Creed II: Kilenc millió eladott kópiával dicsekedhet

2010. május 19.
1.7841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavalyi évben konzolos berkekben, az idei esztendőben pedig PC-s körökben az egyik legnagyobb elismerést kétség kívül az Assassin's Creed folytatása érdemelte ki, amely tulajdonképpen minden téren szinte a végletekig hibátlan alkotás volt, ezt pedig nem is igazolhatná jobban más, minthogy a kritikusok szó szerint istenítették a címet, míg a legfrissebb értesüléseink szerint a kasszáknál sem hasalt el egy kicsit sem, sőt, elképesztően komoly eredményeket ért el a boltokban.

Ezio kalandjaiból ugyanis a március végén lezárult üzleti esztendőben - tehát cirka fél év alatt - nem kevesebb, mint 9 millió példány talált gazdára.

Az adatok azért érdekesek, mert ezek tetemes része feltehetően kizárólag a konzolos eladásokat jelöli, lévén a PC-s példányok csak alig egy hónapig - pontosabban még addig sem - próbálkozhattak az érvényesüléssel. Ennek fényében nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 10 milliós álomhatárt is átlépi majd az Assassin's Creed II, amelyhez a franciák már készítik is a folytatást, ami egy ilyen fogyási mutatót követően valljuk be bátran, egyáltalán nem meglepő.

Ezio kalandjaiból ugyanis a március végén lezárult üzleti esztendőben - tehát cirka fél év alatt - nem kevesebb, mint 9 millió példány talált gazdára.'>
1 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 1 hónapja és 20 napja

Gondolom ez akkor nagyobb siker lesz neki mint az AC2.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja