Assassins Creed III: Irány a második világháború?

2009. október 14.
2.6061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan a nyakunkon az Assassin's Creed második epizódjának megjelenése, így éppen itt volt az ideje annak, hogy a UbiSoft összeüljön egy kis tanácskozásra, hogy merre vigyék tovább a trilógiának tervezett sorozatot.

Mivel egy neves franchiseról van szó, előzetesen rengeteg pletyka látott már napvilágot a harmadik epizóddal kapcsolatban, és tegyük hozzá gyorsan, hogy jelenleg sem rendelkezünk teljesen hivatalos bejelentéssel, de Sébastien Puel, a UbiSoft egyik nagynevű embere, érdekes részleteket osztott meg velünk egy belsős beszélgetés témájáról.

Állítása szerint komolyan szóba hozták, hogy az Assassin's Creed harmadik része a második világháborúban játszódjon, mivel szerintük ez az időintervallum, és azon belül is Franciaország, valamint Anglia megfelelő táptalajt nyújtana egy jó kis sztorihoz. Ha belegondolunk, valóban akkor élt talán a világon a legtöbb kém és orvgyilkos, így nem lenne meglepő, ha valóban ezt az időszakot választanák ki a UbiSoft emberei a következő rész alapjaihoz.

Ez azonban még nem minden, hiszen Puel állítása szerint nem csak a - sokak szerint lerágott csont - világháborús tematikát emlegették, hanem a női főszereplő megvalósítását is. Mindenképpen érdekes szavak ezek, bár azért ne éljük bele magunkat, bármennyire is csábítóak. Először várjuk a második Assassin's Creed megérkezését, majd utána ráérünk a folytatáson törni a buksinkat. Mindenesetre kiindulási alapnak tökéletesek az elhangzottak.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 8 napja

Szuper volt a 2. resz is mint ahogy az elso viszont ez a masodik tenleg sokkal jobb az elsonel de nkm nm nagyon jon be a 3 asba a noi karakterszomorú smiley remelem a 2. vilaghaborumarad viszont a no nm kene

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja