Assassins Creed II: Bejelentve az első két letölthető tartalom

2009. december 02.
2.1231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft a tegnapi nap folyamán hivatalos közleményben adta a világ tudtára, hogy már készülődik két igazán méretes és tartalmas DLC csomag legutóbbi üdvöskéjükhöz, avagy az Assassin's Creed II-höz, amelyek egyelőre kizárólag konzolokra érkeznek, de a későbbiekben feltehetően a PC-s tábor is megkapja, sőt, egyes források szerint ez a verzió már alapból tartalmazni fogja a két DLC-t.

Egyelőre egyik információ sem hivatalos, az viszont igen, hogy a két nagy konzollal rendelkezők a jövő esztendő januárjában és februárjában egy-egy bővítménycsomagot köszönthetnek Ezio kalandjaihoz.

Sajnos a két bővítményről jelenleg, azon túl, hogy mikor érkezik, bővebb információ nem jutott a tudomásunkra, annyi azonban teljesen bizonyos, hogy Battle of Forli néven januárban érkezik az első tartalmi plusz, míg februárban a Bonfire of the Vanities bővíti ki az alapjáték terjedelmes felhozatalát. Mindemellett a UbiSoft elmondta, hogy mindkét konzolos tábor 1-1 GB helyet készítsen elő a két DLC-nek, ebből a méretigényből pedig már komolyan arra következtethetünk, hogy az új tartalmak nem csak néhány új ruhát, hanem komplett küldetéseket, esetleg új helyszíneket is hozzáadhatnak a programhoz. Minden bizonnyal hamarosan bővebb információk is érkezni fognak a bővítményekről... Várjuk!
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 6 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja