Assassin's Creed 2: Ezio a nők bálványa

2009. április 27.
5.9320
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss információk érkeztek az Assassin's Creed második felvonásáról, amik meglepő módon egy hagyományos, és a legnagyobbnak megnevezett montreali újság hasábjairól halásztak össze nekünk külföldi kollégáink.

Igen, Montrealban még játékok is szerepelnek az újságokban (napilapról beszélünk), sőt, jelenleg egy exkluzív interjúról beszélünk, amelyet az Ubisoft egyik embere adott a lapnak. Nevek sajnos nincsenek megnevezve, de biztos információkról beszélhetünk, amelyek között már több eleddig ismert is volt, de néhány igazán pikáns újdonságot is ki lehet hámozni az elmondottakból. Lássuk:

1. Ezio Auditore di Firenze, az új hős a történetben, aki sokban különbözik Altair-tól, de rokonságuk miatt ezek nagy dolgok nem lesznek, inkább a kor követelményeinek hatására figyelhetünk meg apró eltéréseket. Főhősünk egy igazi nőcsábász lesz, aki képes lesz elcsábítani a hölgyeket, és Altairnél sokkal szabadabb, valamint barátságosabb jellemmel fog rendelkezni.

2. Az első részt rengetegen kritizálták lineáris menete miatt. A második felvonás nem lesz lineáris, sokkal nagyobb szabadságot fog adni nekünk, amit tetéz néhány változatos és leleményes küldetés, valamint sok-sok meglepetés.

3. Desmond Miles ismét visszatér, és a játék modern területei izgalmasabbnak ígérkeznek.

4. Az új hősünk kiváló úszó, sőt, ez a képessége szépen bele is lesz illesztve a játékba, nem beszélve a csatornarendszerekről, ahová akár levihetünk majd áldozatokat egy kis elbeszélgetésre, vagy csendes kivégzésre, ahol még esély sem lesz rá, hogy megtalálják holttestét.

5. Találkozni fogunk számtalan történelmi alakkal, de köztük a legfontosabb Da Vinci lesz, aki, mint mentorunk tűnik fel az Assassin's Creed 2-ben, és segítsége nélkülözhetetlen lesz, hiszen néhány valóban létezett és kitalált találmánnyal fogja segíteni küldetéseinket.

6. Mi leszünk a "halál mesterei", éppen ezért nem csak a szokványos másodlagos késsel leszünk felszerelve, hanem számos új fegyverrel is (kardok, lándzsák, bárdok, stb), sőt, képesek leszünk puszta kezünkkel is megvédeni magunkat, aminek következményeképpen még ökölharcba is bonyolódhatunk.

7. Ezio ruhái a reneszánsz kori olasz családok rongyaira fognak emlékeztetni, de rajtunk lesznek olyan ismertetőjegyek is, amelyek akkoriban csak a merénylőkre voltak jellemzőek. Az első résztől eltérően a második felvonásban nem csak a papok mellé tudunk beállni / beolvadni, hogy elbújjunk, hanem más, eleddig ismeretlen emberek mellé / közé is beolvadhatunk.

8. A nagy ugrások természetesen most is jelen lesznek, sőt, képesek leszünk hatalmas fejeseket ugrani a vízbe, mivel már kiváló úszó hírében is állunk.

9. Leonardo Da Vinci legnagyobb segítsége egy repülő gépezet lesz, amely lehetővé teszi a nehezen elérhető helyszínek megközelítését. Ez a szerkezet több küldetésben is hasznunkra fog válni, és természetesen szabadon használhatjuk majd.

10. Az első rész kritizált befejezése ellenére hasonló, és továbbgondolkodtató végkifejletre számíthatunk a második rész esetében is, ami megalapozza egy Assassin's Creed 3 eljövetelét.

Nagy vonalakban ennyi hangzott el abban a bizonyos interjúban, mint láthatjuk néhány apró, de fontos dolog azért ismét kiderült az Assassin's Creed 2-ről, reméljük, hogy ezt mind hamarosan futás közben is megtekinthetjük majd.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja