Assassin's Creed: Unity - Egy ingyen játék jár a Season Pass mellé

2014. szeptember 23.
2.2581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft a tegnap esti órákban hivatalosan is lerántotta a leplet az Assassin's Creed: Unity Season Pass-ról, ami a szokásos extra letölthető tartalmak helyett rengeteg extrát szolgáltat majd a játékosok számára.

Az egyelőre ár nélküli Season Pass keretein belül ugyanis megtalálhatjuk majd a Dead Kings névre hallgató DLC-t, ami egy új, több órás kampánnyal egészíti ki az alapokat, és Arno oldalán Saints Denis-be juthatunk el általa, ahol új fegyver - a Guillotine gun -, új felszerelések, képességek, kinézetek, valamint nyitott világú aktivitások tucatjai is várnak ránk.

Ez azonban még nem minden, az Assassin's Creed: Unity Season Pass keretein belül ugyanis elérhetővé válik a játékosok számára az Assassin's Creed Chronicles: China névre keresztelt játék, ami egy 2.5D-s platformernek ígérkezik, és egyenesen a 16. századi Kínába repülhetünk általa, ahol Shao Jun, Ezio Auditore egykori tanítványának oldalán várnak ránk küldetések.

#tv#
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 2 napja

A China kiadást jobban telefonokra tudnám elképzelni. Nem is lepődnék meg nagyon, ha nem maradna sokáig a Season Pass exkluzív ajándéka, hanem megvásárolhatóvá tennék.

válasz erre

kpal

10 éve, 4 hónapja és 2 napja

china röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ezerszer jobban megéri így egy season pass, hogy ha még egy plusz játékot is adnak mellé röhögő smiley

válasz erre
Assassin's Creed: Unity
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaManiac profilja